facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansschool Andres Ramon

Info

Dansen just for fun of wil je kampioen worden? Het kan allemaal. 30 jaar professionele danservaring en een klassevolle, zeer gezellige danszaal, met alles erop en er aan. Try it out en je keuze is vlug gemaakt!

Adres: Vossensteert 80, 8310 Assebroek
Telefoonnummer: 0493 18 20 39
Stad: Assebroek
Route: Vossensteert 80
Postcode: 8310



op zoek naar gerelateerd: Dansen Brugge volwassenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dansschool Ramon off Dansschool Ramon off 0 meter 20j lang mooie ervaring en les gehad... Wegens voetproblemen en priveredenen moeten s...
Aerobic en Fitnessland Aerobic en Fitnessland 692 meter Top locatie gym , zumba aerobic en de dinsdagavond ping pong
Recensies
Mijn dochter vond superleuk!
Na veel jaren dansplezier in de dansschool Ramon de draad weer opgepikt. Veel bekende gezichten teruggezien en echt van de lessen en de sfeer genoten. Doe zo voort Andres en Jacqueline en de andere lesgevers ook natuurlijk. Steeds een ontspannen avond om naar uit te kijken
Professionele dansschool, met veel keuzes uit verschillende dansstijlen. Er worden ook op regelmatige basis dansavonden georganiseerd, deze zijn echt ideaal om de geleerde pasjes eens in te oefenen en een leuk avondje uit te hebben.
We zijn niet tevreden, na betaald te hebben vernomen we van de eigenaar dat alle lessen niet zouden doorgaan zonder alternatief. Heel arrogant contact. Jammer, we keken ernaar uit.
Ben je op zoek naar een dansschool waar je fijne dansmomenten kan beleven met of zonder partner en dit onder professionele begeleiding? Dan ben je bij dansschool Ramon aan het goede adres!
één sterretje om dat min 5 niet kan, slecht, oude arrogante mensen met 'n dikke nekke, omgeving vuil en slordig, "te mijden"
Bijzonder slechte ervaring. Niet vriendelijk
Deheer Ramon had geen geduld als iemand eens niet snel genoeg meekon met een bepaalde dans. Ook de kinderachtige denigrerende commentaren waren er bij mij soms teveel aan. Jammer voor het andere lesgevende koppel die wel geduld hadden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid