facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansgroep Nele

Dansgroep Nele

Info

Dansgroep Nele, ofwel 'de Nelekes', is een dansvereniging uit Dendermonde die zich richt op kinderen en jongvolwassenen tussen 4 en 25 jaar.

Geschiedenis

Dynamische dansgroep met professionele, gedreven choreografen waar men het dansen wil promoten voor kinderen en jongvolwassenen (tussen 4 en 25 jaar). Nieuw is ook dat volwassenen danslessen kunnen bijwonen a.d.h.v. een 10 of 20 lessenkaart.

Met een brede waaier aan genres leggen de Nelekes zich toe op sociale en culturele activiteiten, vanuit een familiale en aangename omgeving. Hierin verzekeren we dat elk lid de nodige aandacht krijgt en zich verder kan ontplooien.

Deze pagina is bestemd om (vroegere) leden, sympathisanten, ouders en dergelijke meer te betrekken op het hele (dans)gebeuren van de 'Nelekes'.

Adres: Rootjensweg 76, 9200 Grembergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477299341
Stad: Grembergen
Route: Rootjensweg 76
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Dansschool Nele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FC Eskagee FC Eskagee 23 km Het Feestcomité van SK Grembergen is een nieuw initiatief om meer ambiance en belevin...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid