facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansclub Enjoy

Dansclub Enjoy
"SHOXX Dance Club is een dansschool die sinds 2013 actief is in Brakel, in de sporthal "De Rijdt".Wij bieden danslessen aan voor kleuters, kinderen, adolescenten en volwassenen! Wij zijn eveneens gespecialiseerd in verschillende dansstijlen zoals moderne dans, jazz en hip-hop. Het lesgevers-team bestaat uit dynamische dames die een passie hebben voor dans en voor pedagogie.Onze energie en ons goed humeur overdragen aan onze dansers is daarom ook onze prioriteit!"
Adres: Kasteelstraat 32, 9660 Brakel
Telefoonnummer: 0477968871
Stad: Brakel
Route: Kasteelstraat 32
Postcode: 9660


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Dansschool, SHOWSPOT Brakel
Recensies
De dansleraressen geven met veel enthousiasme les waardoor het heel fijne lessen zijn. Ook is het een gezellige groep! Ik ben pas later gestart met de lessen en vond het heel fijn dat ik nog mee kon doen.
Superleuke dansgroep! Dansen, lachen, plezier maken,... Gewoon echt genieten!
Mijn kleine raith is onlangs bij jullie geregistreerd na de show die we hebben meegemaakt. Niets te zeggen Ik weet dat hij in goede handen is gekomen en waarom geen professional
Mijn toekomstige echtgenoot en ik besloten op het laatste moment iemand te zoeken om ons te helpen onze bruiloft langzaam te dansen en een eenvoudige maar uitgebreide choreografie op onze muziek uit te voeren. We wendden ons tot Célia die deze uitdaging in 10 dagen aanging. Ze werkte aan een choreografie op basis van onze wensen, voerde betaalbare danspasjes uit voor twee novicen voordat ze het ons tijdens verschillende lessen leerde. Célia is echt schattig, super flexibel en stelt je vanaf het begin van de lessen op je gemak. Afgezien van het professionele aspect, is Célia een aardige persoon die zeker deel uitmaakt van het verhaal van onze trouwdag! Ik raad 200% aan !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid