facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daniëls Kachels

Info

Dé referentie voor kwaliteitshaarden, kachels en barbecues in Limburg

Adres: Gruitroderkiezel 53, 3960 Bree
Telefoonnummer: 089 46 12 79
Stad: Bree
Route: Gruitroderkiezel 53
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Houtkachels Limburg, Kachels Genk, Mazoutkachels Limburg, Houtkachels Bree, Kachels en haarden Limburg, Inbouw pelletkachel Limburg, Elektrische haarden Limburg, Kachelwinkels Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mode Voor Muren Mode Voor Muren 911 meter Grote keuze. Je kan er op het gemak rondneuzen en zeer behulpzaam personeel.
Metaalwerken Bartels bvba Metaalwerken Bartels bvba 1 km Ook na 4 jaar zijn wij nog steeds zeer tevreden over de geleverde poort en de prima s...
Schrijnwerkerij Maggen Schrijnwerkerij Maggen 1 km Daan plaatste bij ons een afscheiding op het terras met de buren in Irokko, zeer mooi...
Jacobs Interieur Jacobs Interieur 2 km Top schrijnwerkers, echte vakmensen met oog voor detail, vakmensen zoals je ze nergen...
Rene Damm bvba Dak & Zinkwerken Rene Damm bvba Dak & Zinkwerken 3 km Opperbeste service! Echte vakmannen met veel ervaring. Ook na plaatsing van ons dak, ...
Recensies
Mooie showroom, goede uitleg maar vooral een prachtig eindresultaat. Installatie met respect voor het huis en een goede technische kennis.
We hebben hier bijna 10 jaar geleden een houtkachel Dovre 760CB gekocht waar we nu nog altijd heel tevreden mee zijn. De vuurvaste stenen waren aan vervanging toe. Daarom kwamen we vandaag hier nieuwe kopen. Terwijl we aan het wachten waren tot ze uit het magazijn gehaald werden hebben we even rondgekeken in de winkel en ons oog viel op de barbecues van 'Broil King'. De uitleg over de verschillende modellen en hun mogelijkheden was professioneel en 'to the point'. En omdat we al lang van zin waren om een BBQ op gas aan te schaffen hebben we er onmiddellijk eentje gekocht. Zeker een aanrader !
Ruime toonzaal met grote diversiteit in kachels voor hout, pellets en gas. Daarnaast barbecues. Vriendelijk en deskundig advies.
Daniëls staat in voor echt vakmanschap. Gemaakte afspraken worden steeds nauwkeurig opgevolgd en nageleefd. Zij beschikken over topkwaliteit en topmedewerkers. Ook hun advies voor de aankoop en voor/tijdens de plaatsing is echt top. Ik raad deze zaak echt aan!
1ste keer super geholpen met de vervanging van onze open haard naar een houtkachel in onze woonkamer. Topservice! Een tijdje geleden terug gegaan voor een 2de kachel, die we geërfd hadden en dus al op leeftijd was, te laten plaatsen in onze tuinkamer. Gewoonweg belachelijk gemaakt in de winkel door de 2 eigenaren, "jullie rijden ook nog met paard en kar?". Alsof we criminelen waren dat we met zo een oud ding nog gingen stoken... Zij hebben hun visie, ga je er niet in mee kost het hun tijd en energie waar ze niks mee verdienen en zien ze u dus liever gewoon vertrekken. Zeer onproffesioneel.
Super tevreden van de service zowel bij aankoop als na aankoop. Vriendelijke mensen, leggen alles correct uit, prijs kwaliteit zeer correct & komen de afspraken sneller na dan verwacht. Een aanrader! Bedankt aan het hele team.
Neem van tevoren duidelijk contact op om te vragen of ze open zijn vandaag en te vragen tot hoe laat? Ze zeggen vandaag tot 18:00 uur!! Wij moeten dik 1 uur rijden om deze zaak te bereiken! Komen we net aan voor een gesloten poort… Niemand te bekennen!! Komt er na 5 toevallig een mevrouw naar buiten lopen en zei wij zijn dicht?! Wij hebben pauze tot half 2!! Dus kom over 45 min maar terug? Geen koffie of alvast even kijken in de showroom kon ook niet!! WAT EEN ARROGANTIE!!!!!
Geweldige showroom, weten waar ze van spreken en heldere, duidelijke uitleg mbt stoken en kachels
Vandaag hebben de techniekers van Daniëls een MCZ EGO geplaatst en aangesloten. Ze zijn zeer professioneel te werk gegaan en alles tot in detail uitgevoerd en uitgelegd. Zeer tevreden over deze zaak.
Ze hebben met mij contact genomen voor onderhoud, zonder een prijs opgave. Deze werkman is gekomen een Nederlander, ik zei hem dat ik juist twee dagen geleden de glazen wanden heb gepoetst. Zijn antwoord was dan hoef dit niet te gebeuren, toch nam hij zijn zeepje en lapje om er eens over te vegen. Met de hand ging hij een voor een de steentjes eruit halen om de brander te zien. Ik dacht dat hij deze gaat afstellen??? Kreeg een factuur van 136€, hier was ik dus niet mee tevreden en heb hun een mail gestuurd. Antwoord was dat de normale prijzen zijn voor onderhoud. Niet mee akkoord gegaan en een voorstel van 40€ gedaan. Plots telefoon van een zeer opvliegende en onbeleefde dame, deed een voorstel om 50€ te crediteren. Dit noem ik bedrog en niet eerlijk zijn tegen de klant, snel rijk worden wil iedereen maar niet op anderen zijn kop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid