facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dancepoint

Dancepoint

Info

Dansen in Antwerpen...



"En het is veel meer dan een dansles! Het is een leuke hobby. Pure “Quality Time” waar je iedere week naar uit kijkt! Zowel de kids, de jeugd, jonge koppeltjes als de ouders komen bij ons aan bod. Dancepoint is de dansschool voor het hele gezin. Een wekelijks uitstapje of een leuke avond onder vrienden met elke week een GRATIS dansavond!"
Adres: du Chastellei 78, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/645.45.47
Stad: Merksem
Route: du Chastellei 78
Postcode: 2170



op zoek naar gerelateerd: Jive lessen Antwerpen, Jive leren Antwerpen, Dancehall lessen Antwerpen, Danskamp Antwerpen, Dansacademie Antwerpen, Balletles kind Antwerpen, Partnerdans, Leren dansen met partner
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DancEmotion DancEmotion 769 meter Quality time voor de ganse familie . Koppeldans voor alle leeftijden, maar ook hiphop...
Recensies
Quality time voor de ganse familie . Koppeldans voor alle leeftijden, maar ook hiphop, solo latin, zumba, pilates en yoga, ... met veel warmte gegeven door prachtleraren.
Heel goede dansschool. Toffe sfeer en uitstekende lesgevers, Guy en Martine, die tot de top van Europa behoren, maar erg bescheiden zijn. Zeer laagdrempelig voor mensen die niet kunnen dansen mijn man kan ervan meespreken terwijl je toch snel veel leuke dansen leert. Wij komen speciaal uit de regio Mechelen om hier te kunnen dansen. Tevens erg democratische prijzen.
Wat een fantastische dansschool is dit! We zijn hier een aantal jaar geleden gestart met koppeldansen zonder enige ervaring en zonder enig benul waaraan we begonnen. We werden zo warm onthaald, je hebt echt een familie gevoel. In korte tijd leer je veel verschillende dansen, waarbij er echt aandacht wordt gegeven aan de details. De lessen worden vol energie en humor gegeven door Guy en Martine. Een eer om les van te krijgen . Ook de Solo latin is een feest voor als je geen danspartner hebt of gewoon je techniek wilt verbeteren. Super gezellige groep. Wij genieten elke week van de lessen! Als je goed wilt leren dansen moet je hier zijn.
Jaren terug ben ik samen met men zus onder lichte dwang gaan dansen, Ballroom & Latin, We hadden toen gekozen voor DancePoint, Guy en Martine hadden toen 1 les nodig, en ik was helemaal verkocht. Ze zijn zeer professioneel, de lessen zijn in groep en toch heb je het gevoel dat je individueel begeleid wordt op een warme, toegankelijke en grappige manier met oog voor detail!, Sinds 2jaar ben ik terug beginnen dansen met men partner, en voor ons is er nog niets veranderd, Dancepoint is the place to be om te leren dansen, en om plezier te halen uit het dansen. Merci Guy en Martine, tot volgend les ;
Eerste graad koppeldansen, en na enkele maanden al heel wat verschillende dansen gezien. Heel leuke lessen, aangenaam tempo en heel goede uitleg. Altijd enthousiast om weer te kunnen gaan, in januari gaan we zeker terug! En nogmaals merci voor de extra moeite om ons te helpen bijbenen na een korte afwezigheid.
Erg fijne dansschool, waar Guy en Martine met hun enorme kennis, ervaring en geduld er zelfs in slagen om ondergetekende, die de eerste 60 jaar van zijn leven nooit op een dansvloer had gestaan, toch de passen aan te leren van jive, swing, chacha, salsa, engelse wals en andere koppeldansen. Daarbij is Guy ook nog een geboren entertainer waardoor de lessen steeds weer een plezante belevenis zijn. Toffe dansschool voor jong en oud.
Het is een heel toffe dansschool, waar je in de hip hop les al heel snel de typische bewegingen leert. Het is meer dan alleen bewegen op muziek. Je kan dezelfde les ook twee keer per week volgen als je dat wilt, waardoor je makkelijker kan volgen als het even moeilijker wordt. Zeker een aanrader!
Geweldig leuke koppeldanslessen! We hebben altijd veel plezier tijdens de les. Guy en Martine geven met veel ambitie, passie en het nodige portie geduld les! Het is hier top!
Dé place to be voor iedereen die wil leren dansen. Voor jong en iets minder jong. Guy en Martine geven hun lessen met hart en ziel en zorgen voor de nodige ambiance doorheen de les. En ‘die van de Zumba’ dju, dat is toch een toffe !
Een prettige ongedwongen haast familiale sfeer om beter te leren dansen, geen ongemakkelijke momenten, en op tijd en stond een feestje. Ik sta ook versteld van de grote verscheidenheid in het publiek en de brede waaier aan dansen. Heel bijzonder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid