facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dance World

Dance World

Info

DANCE WORLD, c'est l'endroit pour tou(te)s les passionné(e)s et de danse et de fitness.
Une équipe de spécialistes vous y attend !

Geschiedenis

Voilà bientôt 30 ans que nous sommes à votre service avec toujours la même détermination: se couper en quatre pour vous servir!

DANCE WORLD est au centre de Bruxelles…
“au centre du monde de la danse… de l'univers de toutes les danses”

Une équipe de spécialiste vous accueille, vous guide et vous conseille parmi les produits les plus adaptés à vos besoins.

Adres: Rue Grétrystraat 47A, 1000 Brussel (stad)
Telefoonnummer: 02/223.04.44
Stad: Sint Gillis
Route: Rue Grétrystraat 47A
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Mademoiselle danse
Recensies
Vandaag tijdens de openingsuren naar de winkel gegaan om 14u30. De deur was gesloten terwijl er een teken "open" op de deur stond. Een verkoopster komt naar de deur om te zeggen dat ze eigenlijk net zouden eten en om te vragen of we later kunnen terugkomen. Niet echt, we komen speciaal uit Vilvoorde en hadden niets anders gepland in Brussel. Dan vraagt ze of we veel willen kopen, want als het niet te lang duurt wilt ze ons wel helpen. Als we zeggen dat onze dochter een maillot, kousen, en dansschoentjes willen kopen dus passen, zegt ze dat het te veel is en dat het te lang zal duren, want ze gingen dus net eten. Ik val bijna omver... De winkel was officieel open en er waren drie verkopers aanwezig, dan kan er misschien één van de drie hun trouwe klant helpen? Als we zeggen dat we dan maar ergens anders moeten gaan zegt ze niet veel, sluit de deur, en draait de affiche op "closed". Dit is echt niet commercieel, ik kan het niet vatten. Jammer genoeg was dit na 6 jaar trouwe klant te zijn de laatste keer dat we naar de winkel komen. Let op als je in een monopoliesituatie zit, er zijn altijd andere opties.
Een zeer attente verkoper die een sfeer van vrijheid en comfort creëerde. Grote selectie kleding, schoenen en accessoires om te dansen. De schoenen zijn van uitstekende kwaliteit, ik was erg blij met mijn aankoop.
Fijne service!
Ik bezocht de winkel voor het eerst op 02/06/23 Als mannelijke balletdanser ontdekte ik dat er alle benodigde basisuitrusting was. Er zijn slechts twee verschillende keuzes van zwarte voeringen, maar ze passen precies en vertonen geen kreukels.
Zeer teleurgesteld, oké, ik ben een 42 maar voor 1.83m! Ze vertellen me ronduit "we hebben geen idee om een ​​42 te maken"! Wat een grap. Zeker om over te brengen dat er niets in mijn maat is. Trouwens, ze proberen me schoenen te verkopen die te groot of te klein zijn en zeggen dat ze perfect zijn!!! Helemaal niet pro, het is echt onaanvaardbaar. En vooral geen ander voorstel, niet de schaduw van het begin van een oplossing. Jammer.
Goed welkom. Kwaliteitsservice. De persoon die mij bediende was attent, goed advies en erg geduldig. Ik geef het 5 STERREN! Over het algemeen goede keuze aan tangoschoenen maar helaas zijn er niet genoeg maten beperkte effectieve pasvorm en moeten we terugkomen geen verzendservice als er niet precies de schoen is die we nodig hebben en dat we ook weten welke voor ons geschikt is. Door dit ongemak geef ik in totaal 4 sterren.
De winkel is totaal veranderd. Het werd een ramp en het oude personeel vertrok. Heel onaangenaam, ik haatte het
Ik ging daarheen voor tangoschoenen. Veel keuze en zeer goede kwaliteit en zeer comfortabele schoenen. Jammer dat niet alle maten in de winkels verkrijgbaar zijn want het is voor mij een expeditie om naar Brussel te gaan. Zeer aardige verkoper, zeer goed advies, glimlachend en erg geduldig ondanks de menigte en het feit dat ze alleen in de winkel is.
Beste danswinkel van Brussel, ruime keuze en attent personeel, die de tijd nemen voor goed advies. Ik raad ten zeerste aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid