facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dance Studio Movenza

Dance Studio Movenza

Info

Dance Studio Movenza is DE dansschool bij uitstek in Oud-Turnhout! Disco, Modern, Jazz, Hip Hop of Ballet ? Dan is dit the place to be voor jong en oud(er)!

Geschiedenis

Welkom bij Dance Studio Movenza, DE dansschool bij uitstek in het sportieve hart van Oud-Turnhout! Altijd al willen dansen zoals op TV? Dan is dit the place to be!

Jong en oud(er) kan zich komen uitleven in onze toffe lessen! Elke week opnieuw leer je de coolste moves uit verschillende dansstijlen, zoals disco, modern, jazz en streetdance. Sinds enkele jaren bieden we ook lessen klassiek ballet aan! Als je de basis van dans wil leren, ben je hier op de juiste plaats.

Ben je een echt podiumbeest? En leg je graag de lat voor jezelf een beetje hoger? Dan zijn onze nationale wedstrijdteams op je lijf geschreven! Samen met de andere teamleden zetten we jaarlijks een prachtige choreo neer met alles erop en eraan. We nemen deel aan de wedstrijden in de stijlen disco en modern.

Heb je nog vragen? [email protected]

Adres: De Hoogt 24, 2360 Oud-Turnhout
Stad: Oud-Turnhout
Route: De Hoogt 24
Postcode: 2360



op zoek naar gerelateerd: iDance Moves, Dansschool Turnhout, Ballet Turnhout, Line dance Turnhout, Salsa dansen Turnhout, De Hoogt 24 Oud-Turnhout, Dansschool Kempen, Dansschool Merksplas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I dance I dance 23 meter Mooie locatie! Alles tiptop qua”Corona“voorzorgsmaatregelen, wat toch niet onbelangri...
Hockeyclub Taxandria Hockeyclub Taxandria 235 meter Mooi sportpark
Distrikt 7 Distrikt 7 1 km Mooie inrichting. Prettige ontvangst met fijne informatie. Eerste Pilates les top.
K.S.K. Oosthoven K.S.K. Oosthoven 1 km Nette propere kantine, nette kleedkamers. Mooi veld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid