facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dance O' Mania

Info

Dance O'Mania is de wedstrijdgroep, binnen de Leeuwse Turnkring, die in 2000 het levenslicht zag.

Geschiedenis

Dance O'Mania is de wedstrijdgroep, binnen de Leeuwse Turnkring, die in 2000 het levenslicht zag. Deze groep bestaat uit de starkids, ministars en superstars o.l.v.Laura, Isa, Kristel, Stéphanie en Falke.



"L&A Dance Company is een dansvereniging uit Sint-Pieters-Leeuw opgericht in 2018 door Kristel Bijns samen met Falke Haesaert, Stéphanie Vogeleer en Andy Januarius. Wij bieden urban stijlen aan voor alle leeftijden. Zo kunnen dansers vanaf het 1ste kleuterklasje tot de volwassennen bij ons aan hun trekken komen in verschillende dansstijlen op recreatief niveau. Naast onze recreatieve groepen staan ook 4 competitiegroepen paraat om onze dansschool op de nationale en internationale wedstrijden te vertegenwoordigen."
Adres: Jan Vanderstraetenstraat 195, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Telefoonnummer: 0494850650
Stad: Sint-Pieters-Leeuw
Route: Jan Vanderstraetenstraat 195
Postcode: 1600


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cd-Tahtanka Cd-Tahtanka 2 km CD-TAHTANKA is een countrylinedance club met leslokaal te Sint-Pieters-Leeuw en Asse.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid