facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Damme Florals

Info

Eeuwige boeketten zonder onderhoud

Adres: Stoomtuigstraat 9, 8830 Gits, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472899017
Stad: Gits
Route: Stoomtuigstraat 9
Postcode: 8830


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Droogbloemen winkel, Kleine gedroogde bloemen, Droogbloemen, Gedroogde bloemen groothandel, Droogbloemen boeket in vaas, Gedroogde bloemen IKEA, Gedroogde bloemen Gent, Droogbloemen boeket groot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vanallemeersch - Deraedt Vanallemeersch - Deraedt 2 km Behulpzaam om onze keuze te maken.
Recensies
Reeds meermaals besteld en steeds erg tevreden! Zeer mooie boeketten en accesoires. Goede service!
Al verschillende droogboeketten cadeau gedaan en telkens iemand heel erg blij gemaakt. Laura maakt iets moois op jouw maat en voorkeur. Heel erg aan te raden!
Een droogboeket vol kleur of liever volledig wit. Bij Damme Florals vind je zeker iets die bij je interieur past! Ga zeker eens een kijkje nemen op de website of in haar atelier!
Grote keuze aan droogbloemen in de winkel! Je kan zelf kiezen of een reeds gemaakt boeketje kopen. Aanrader!!
Een prachtig boeket mogen ontvangen deze week! Heel erg tevreden en ik zal hier zeker nog bestellingen plaatsen!
Heel mooie en aantrekkelijke webshop! Naast de prachtige bloemen ook een ruim aanbod aan homedeco. Topservice, kortom een aanrader!
Bedankt Laura voor de snelle, persoonlijke service en het prachtige boeket op maat. Ik zou het iedereen aanraden eens een kijkje te nemen in haar winkel of op haar website. Doe zo verder!
Heel uitgebreid aanbod aan droogbloemen en bijpassende vazen voor de prachtige droogboeketten. Topservice en een hele vriendelijke zaakvoerster. Ik ben fan!
Prachtige bloemen! Laura maakt er telkens iets moois van. Vlotte en vriendelijke bediening en ruime keuze! Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid