facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Damiaan

Damiaan

Info

Woonzorgcentrum
Herstelverblijf
Nachtopvang
Crisisopvang
Dagopvang



"WoonzorgcentrumKwaliteit van leven staat centraal in alle huizen van Korian. Voor onze woonzorgcentra vullen we dit concreet in met het Positive Care programma. De mogelijkheden en wensen van de bewoner zijn het uitgangspunt. We focussen niet op beperkingen. We willen namelijk dat elke bewoner zich goed voelt in zijn nieuwe thuis. Elk huis van Korian is weer anders. Elk heeft zijn eigen identiteit, een eigen accent, een eigen omgeving en een eigen sfeer."
Adres: Pater Damiaanstraat 39, 3120 Tremelo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016/53.05.13
Stad: Tremelo
Route: Pater Damiaanstraat 39
Postcode: 3120



op zoek naar gerelateerd: WZC Damiaan vacatures, Korian, Pater Damiaanstraat 39 Tremelo, Seniorenresidentie Keerbergen, Ninde Tremelo, WTC Damiaan, Assistentiewoning Tremelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leefgroep De Zonnebloem Leefgroep De Zonnebloem 15 meter Schandalig hoge dagprijzen, het eten is grote rotzooi.
Recensies
Mijn grootmoeder is er gestorven en hadden de spullen gewoon in dozen gegooid en aan de deur gezet dan gebeld kom maar halen.
Schandalig hoge dagprijzen, het eten is grote rotzooi.
Woonzorgcentrum in rustige en aangename omgeving.
Je moet hier gewoond hebben om erover te kunnen praten. Vraag ze om foto's van de kerker waar ze mensen opsluiten die niet aan hun wensen voldoen. Ik weet niet of dat nu nog zo is, maar begin jaren 80 werkten mensen van 60,70,80 jaar 8 uur per dag in de was voor de prijs van een pakje sigaretten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid