facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAM Exhaust

DAM Exhaust

Info

DAM Exhaust official site

Geschiedenis

DAM is a Belgian manufacturer of four-stroke solid high-quality exhausts, founded in 1989.

The mufflers are fully handmade at the customer's wishes. We make silencers with a deep sporty sound. All materials used in the mufflers are of high quality.

Each model has been tested extensively on power gains and sustainability. The exhausts are maintenance friendly and always equipped with removable noise killers.



"Producent van 4-tact motor uitlaten, einddempers – collectors – DB-killers, onderhoud en herstellingen, RVS – titanium – carbonfiber, oppervlakte afwerking polijsten – keramisch matteren – high temp keramische coatings in verschillende kleuren. Gecertificeerd Cerkote"
Adres: Stationsstraat 39, 3722 Wintershoven, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 11 37 54 07
Stad: Wintershoven
Route: Stationsstraat 39
Postcode: 3722



op zoek naar gerelateerd: Vmax DAM exhaust
Recensies
Louter vakmanschap! Gisteren langs geweest om onder mijn VFR 1200F een uitlaat te monteren. Je merkt dat er iemand voor je staat die weet waar hij het over heeft, iemand die zijn werk met passie doet. Al en al, een zeer tevreden klant heeft hij er bij!
Top service, en een pracht product. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang qua productie en levering. Ook op mogelijke vragen ontvang je een snelle respons. Dam Exhaust is oprecht aanrader!
nieuwe uitlaten laten zetten ben zeer tevreden , !! TOP ! goede informatie en zeer vriendelijk voor en na de verkoop !
Zeer professionele en vriendelijke verkoper. De uitlaat is van zeer hoge kwaliteit, heeft echt een geweldig geluid en past perfect in het motordesign. Voor mij is er niets beters op de markt. Het hoogtepunt: u kunt de kleurencombinaties en zelfs het logo zelf kiezen. Een uitlaat op een Honda VFR 1200 F die zegt dat VFR MEGA is!!! BEDANKT DAM UITLAAT!!!
Ik heb zojuist een paar DAM-uitlaten voor mijn MT01 in ontvangst genomen, de kwaliteit en afwerking is fantastisch, en het geluid is net zo fantastisch! erg bedankt!
fantastisch product, perfect in overeenstemming met de beschrijving op de site, uitstekende communicatie van de klantenservice, zeer tevreden, zelfs als we een wachttijd hadden, snelle levering met super zorgvuldige verpakking
Snel antwoord! Kwalitatief hoogwaardig product.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid