facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dalton / Haal een filmfestival in huis

Info

Op het vod-platform Dalton.be kan je de beste documentaires van DOCVILLE, kortfilms van het Kortfilmfestival Leuven, de bijzonderste wereldcinema van MOOOV filmfestival en de leukste kinder- en jongerenfilms van JEF zien!

Geschiedenis

Het is zover! Dalton Distribution lanceert een eigen video on demand platform: Dalton. Dalton is een“subcription VOD-platform”: leden betalen een kleine maandelijkse bijdrage van 5 euro en krijgen zo ongelimiteerd toegang tot een catalogus films.

In een eerste fase pakt Dalton uit met een mooi pakket documentaire films uit binnen- en buitenland, Vlaamse kortfilms en geanimeerde kortfilms voor kinderen. Het aanbod wordt geregeld aangevuld met nieuwe titels. Momenteel bevat een platform een 120-tal titels.

De komende maanden zal dit stijgen tot een permanent aanbod van minimaal 150 titels. In de nabije toekomst zullen ook speelfilms toegevoegd worden aan het aanbod.

Dalton.be is een project van filmdistributiewerking Dalton Distribution. Dalton Distribution groeide voort uit de filmfestivals ‘DOCVILLE’ en ‘Kortfilmfestival Leuven’. Dalton brengt documentaires en kortfilms (zowel los als in compilatievorm) uit in bioscopen, filmhuizen en CC’s in Vlaanderen en Nederland, op DVD, op VOD en op televisie. Dalton Distribution is op haar beurt een project van de filmvereniging Fonk vzw Het nieuwe platform Dalton.be komt tegemoet aan de vraag naar een meer gespecialiseerd platform, als aanvulling op de bestaande commerciële videoplatformen.

Adres: A Vesaliusstraat 9C 3000, Leuven
Stad: Leuven
Route: A Vesaliusstraat 9C 3000



op zoek naar gerelateerd: Dalton documentaires, Dalton inloggen, Dalton aanmelden, Dalton kinderfilms, Cinema bij je thuis, De Daltons
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Docville Docville 37 meter International Documentary Film Festival in Leuven, Belgium. Focus on author driven ci...
Bevrijdingsfilms Bevrijdingsfilms 310 meter Bevrijdingsfilms vzw is een niet-commerciële verdeler van film- en videoprogramma's. ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid