facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DALT Architectes

Info

DALT Architectes est le jeune atelier d'architecture issu de l'association entre les architectes Jean-François Baus, Kévin Bloch et François Passarella.



"DALT Architectes est le studio d'architecture issu de l'association entre les architectes Jean-François Baus, Kévin Bloch et François Passarella.Conscient de l’importance de l’architecture dans la perception de notre environnement et de son impact direct sur notre mode de vie, le studio DALT ARCHITECTES traite chaque projet de manière unique et en réponse à son contexte, à travers une réflexion globale axée sur la spatialité, la lumière et la fonctionnalité."
Adres: Rue Arthur Delaby 5, 7100 La Louvière
Telefoonnummer: +32496157821
Stad: La Louvière
Route: Rue Arthur Delaby 5
Postcode: 7100


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 13:00 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BasikGroup BasikGroup 718 meter Ik beveel de Basiks Group ten zeerste aan, want haar zeer professionele werk is hun v...
Recensies
We zijn erg blij met onze samenwerking met de heer Bloch voor de realisatie van onze constructie. Niets op aan te merken, alles werd correct uitgevoerd, van de realisatie van de plannen over de administratieve kant aanvraag vergunning,..., de opvolging van de bouwwerf... gewoon bedankt om aan onze zijde te staan om onze droom uit te voeren.
Blij deze bouwervaring te hebben gedeeld met beschikbare en attente mensen, ondanks de duur van het werk vanwege de gezondheidscrisis. We hebben altijd een terugkeer gehad naar onze verzoeken. Dank aan hen voor hun geduld en in het bijzonder aan de heer Passarella die ons vanaf het begin van het project heeft gevolgd.
Competente architecten, beschikbaar, attent! We zijn blij dat we gebruik hebben gemaakt van hun diensten voor ons project. Ze hebben ons altijd goed geadviseerd en konden ons begeleiden in alle te nemen stappen. Ik raad ten zeerste aan !
Architect hyper beschikbaar, vol goede ideeën en supervriendelijk! Goede communicatie, begrijpt snel waar de klant naar op zoek is, adviseert vakbekwaam en tegen redelijke prijzen! We raden aan met je ogen dicht
Geweldige ervaring met Dalt, team zeer beschikbaar en attent tijdens ons project en zelfs daarna
Zeer goede experts op het gebied van bouwgeschillen. Aanbevelen. Zeer goede architecten!
Het bericht dat 2 maanden geleden is geplaatst, komt van mij en ik ging naar de verkeerde site. Al mijn excuses.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid