facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakwerken Verkade bvba

Dakwerken Verkade bvba

Info

-Totaalrenovaties van uw schuin/plat dak.
-Pannen/ Leien
-Isolatie
-Roofingwerken
-Zinkwerken (goot)
-Gevelbekleding

Geschiedenis

Dakwerken Verkade is een klein familiebedrijf dat al 20 jaar ervaring heeft met het renoveren van daken. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van daken met pannen en natuurleien, alsook het branden van roofing op platte daken.

Bijkomend;
- gootwerken in zink, roofing en EPDM (rubber)
- totale gevelrenovatie
- plaatsen van dakramen en koepels
- isoleren

Kortom voor totaalrenovatie kan u bij ons terecht.

Adres: Bund 4, 2180 Ekeren
Stad: Ekeren
Route: Bund 4
Postcode: 2180


Recensies
Acht jaar geleden hebben wij ons dak laten isoleren en vernieuwen. Tijdens de werken werd niet zo netjes gewerkt. Twee jaar na de werken hadden wij ons eerste lek aan een koepel. Na een hoop gedoe met de verzekering en verantwoordelijkheid afschuiven is de koepel vervangen. Nu acht jaar na de werken zitten we terug met twee lekken. Contact opgenomen via mail en telefonisch, het enige wat we terug kregen was dat hij t door ging geven aan de verzekering. Ondertussen heeft de verzekering een bezoek gebracht meneer was zelf niet aanwezig bij de expertise maar hebben we nog steeds niks vernomen over enige herstelling. Kortom: ik zou dit bedrijf niet opnieuw laten werken aan ons dak, doordat er niet netjes en weinig kwaliteitsvol werk geleverd wordt. Na de werken hebben we een andere goede dakwerker waar gelukkig wel tevreden van zijn.
Goede vriendelijke bediening
Correct behandeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid