facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakwerken Vercauteren

Info

Het dak is een belangrijk onderdeel van de woning. Wij bieden oplossingen voor alle denkbare dakwerken, in allerlei materialen.

Geschiedenis

Bij dakwerken Vercauteren kan u rekenen op een stevig staaltje vakmanschap. Met 17 jaar ervaring in dakwerken levert Jimmy Vercauteren enkel kwaliteit van de bovenste plank.
Onze diensten omvatten zowat alles rond dakwerken: algemene dakwerken, pannen, leien, epdm, asfalt, zink-, lood- en koperwerken,… dit zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Onze specialiteiten zijn echter platte daken en epdm resitrix rubberdaken.

Bij ons kan u steeds rekenen op een vlotte service en een kwalitatief eindresultaat. We streven steeds naar perfectie en hebben een fijn oog voor detail. Alles moet perfect in orde zijn!

Adres: Voorthoek 22a, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 0487/80.30.28
Stad: Stekene
Route: Voorthoek 22a
Postcode: 9190



op zoek naar gerelateerd: DK Dakwerken, Dakwerken Nieuwkerken-Waas, KD Dak, Dakwerken Sint-Niklaas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid