facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakwerken Toidak

Info

Uw dakwerker in de streek voor algemene dakwerken, platte daken, renovaties,isolatie daken en zolders, gevels met leien, herstellen en bouwen van schoorstenen. Toidak is gelegen te Buizingen - Halle. (Vlaams Brabant)



"Al meer dan 30 jaar is Toidak uw expert voor algemene dakwerken in de regio Halle, Buizingen, Beersel en Huizingen. Een ruime kennis aan materialen en onversneden vakmanschap voor uw dakwerken. Toidak voert al uw dakwerken met grote zorg uit. Dakrenovatie, dakherstellingen, daktimmerwerken, zinkwerken, dakisolatie, gevelbekleding… Alles is mogelijk en wordt op maat van uw wensen en budget uitgevoerd. Vraag uw gratis offerte aan via de website!"
Adres: Buizingen, Halle, Vlaanderen, België, 1501 Halle, Brabant
Telefoonnummer: +32477387018
Stad: Halle
Route: Buizingen, Halle, Vlaanderen, België
Postcode: 1501


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jo Peeters dak & gevelrenovatie Jo Peeters dak & gevelrenovatie 64 km Van gevels isoleren tot nieuwe pannen op uw dak. Wij helpen u graag verder met uw dak...
Recensies
Toidak heeft ons dak compleet vernieuwd. Houtgebinte, dakpannen, ... De werken werden helemaal volgens de afspraken uitgevoerd en dit zeer scherp geprijsd. Het was volgens ons zeker geen eenvoudige opdracht, maar desondanks heeft Toidak dit alles tot een goed einde gebracht. De zaakvoerder is heel vriendelijk en sympathiek en staat altijd klaar voor een woordje uitleg te geven bij vragen. Kortom, 2 héél tevreden klanten en een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid