facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakwerken Plaisier

Dakwerken Plaisier

Info

Dakwerken Plaisier: Iedereen heeft recht op een dak boven zijn hoofd. Als het dan ook kan, liefst een stevig en mooi afgewerkt dak !

Geschiedenis

Dimitri Plaisier is een zelfwerkend patroon die jarenlange ervaring heeft in bouwwerken.

Hij is gespecialiseerd in dakwerken en alles wat daarmee rechtsreeks of onrechtstreeks mee te maken heeft. Als u kiest voor Dimitri Plaisier, kiest u voor persoonlijk contact, perfecte afwerking en vlotte service. Hij is vooral werkzaam in de buurt rond Ieper en Poperinge maar heeft ook elders in West-Vlaanderen verschillende referenties.

Iedereen heeft recht op een dak boven zijn hoofd. Als het dan ook kan, liefst een stevig en mooi afgewerkt dak !

Wanneer je kiest voor Dakwerken Plaisier, kies je tegelijk voor een snelle en goede service. De werkzaamheden verlopen altijd zeer vlot en worden correct uitgevoerd. Als zaakvoerder kom ik persoonlijk bij je langs om een correcte prijsofferte op te stellen, volledig naar uw wensen. Iedere klant krijgt eveneel aandacht en service !

Ongeveer 30% van de warmte in uw huis gaat verloren via het dak. Een goeie reden om te investeren in degelijke isolatie!

Alsook zijn wij gespecialiseerd in isolatiewerken. Gaat u bouwen of renoveren aarzel dan niet ons te contacteren. Uw dak laten isoleren door een geregistreerd aannemer is goedkoper dan zelf isoleren. Wij maken graag met u de berekening. Platte daken krijgen ook de meest duurzame afdichtingssystemen bij dakwerken Plaisier. EPDM zorgt voor een afgewerkt en duurzaam geheel.

Bel gerust voor een offerte of meer informatie!

Mail: [email protected]
Bel: 057/36 00 84 - 0476/46 37 52

Adres: Vlamertingseweg 30, 8970 Reningelst
Telefoonnummer: 0476/46 37 52
Stad: Reningelst
Route: Vlamertingseweg 30
Postcode: 8970


Recensies
Prachtig werk afgeleverd ! top kennis . Dank voor de goeie zorgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid