facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakwerken Kurt Van Espen.

Dakwerken Kurt Van Espen.

Info

Kurt Van Espen is uw algemene dakspecialist uit Tremelo-Baal en staat garant voor een duurzaam plat of hellend dak, in lijn met uw verwachtingen en budget.

Geschiedenis

Kurt Van Espen stelt u als geregistreerde aannemer bijna 25 jaren als dakwerker ter beschikking. Samen met zijn team staan ze garant voor een duurzaam dak. Met als thuisbasis Tremelo-Baal staan Kurt in voor uw nieuw dak of dakrenovatie in de regio Vlaams Brabant.

Het team van dakwerkers zijn deskundige vakmensen die garant staan voor een hoge graad van kwaliteit. Als erkend aannemer en lid van de confederatie bouw worden alle dakwerken steeds uitgevoerd conform alle normen en standaarden van de leverancier en WTCB.

Kurt Van Espen werkt uitsluitend met gekeurde materialen van gerenommeerde fabrikanten, om u te verzekeren van een maximum aan duurzaamheid en rendement.

Adres: Veldonkstraat 275c, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0475780189
Stad: Baal
Route: Veldonkstraat 275c
Postcode: 3128


Recensies
Eindelijk een dakwerker die wel moeite doet en zijn afspraken nakomt. Wel iets langer moeten wachten door de corona pandemie maar uiteindelijk viel dit nog mee. Alles heel netjes en als er iets was dat we graag wat aangepast zagen werd dit ook gedaan. Ook zelf dingen voorstellen die we eventueel konden nemen of veranderen. Heel leuk team ook. Zeker een aanrader!
Afspraken worden zeer correct nagekomen. Professioneel en nuttig advies gekregen. Vriendelijke service en zeer mooi resultaat cfr. Instagram Kurt_van_espen dd. 27 april 2021. Kortom, een bijzonder aangename ervaring.Service: Dak installeren
Hallo,ik moest hier weg,ben je dat vergeten,wel IK NIET !!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid