facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakwerken Kurt

Info

Vernieuwen van hellende en platte daken, plaatsen van velux ramen,bekleden van gevels , plaatsen van isolatie,vernieuwen van goten in zink of koper ...

Geschiedenis

Dakwerken Kurt: zelfwerkende baas met gratis tips
Vertrouw op deze hardwerkende patroon
Uw dak beschermt u niet alleen tegen weer en wind. Ook schommelingen in de temperatuur en uw energierekening krijgen geen kans. Daarom is het belangrijk dat u een ervaren vakman uitkiest: Kurt Paelinck. Want hij houdt als zelfwerkende patroon altijd een oogje in het zeil. Samen met zijn professionele medewerker staat hij voor kwaliteitswerk met een nauwkeurige afwerking.



"Dakwerken Kurt: zelfwerkende baas met gratis tipsVertrouw op deze hardwerkende patroonUw dak beschermt u niet alleen tegen weer en wind. Ook schommelingen in de temperatuur en uw energierekening krijgen geen kans. Daarom is het belangrijk dat u een ervaren vakman uitkiest: Kurt Paelinck. Want hij houdt als zelfwerkende patroon altijd een oogje in het zeil. Samen met zijn professionele medewerker staat hij voor kwaliteitswerk met een nauwkeurige afwerking."
Adres: Goteringenstraat 32, 1755 Kester, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0479 28 89 29
Stad: Kester
Route: Goteringenstraat 32
Postcode: 1755


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bvba De Cuyper Bvba De Cuyper 2 km wij zijn een bouwbedrijf die werkt met passie en precisie
Recensies
Wil geen offerte maken voor herstelling stormschade. Wilde ook geen andere dakwerker voorstellen die ons kan helpen. Erg onvriendelijk en arrogant.
Goed en professioneel werk! Hij levert kwaliteit af.
Vertaald door Google Kwaliteit en professionaliteit Origineel Quality and professionality
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid