facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakwerken - Hendrickx

Info

Dakwerken Hendrickx is een onderneming die geleid wordt door 2 broers en waar kwaliteit garant staat!

Geschiedenis

Dakwerken Hendrickx combineert decennialange ervaring met een frisse, dynamische aanpak. Enkele jaren geleden gaf oprichter Vic Hendrickx na meer dan dertig jaar de fakkel door aan zonen Larris en Rinze.

- Zaakvoerders mee het dak op:
Dakwerken Hendrickx beschikt over een team van vier gemotiveerde medewerkers. De zaakvoerders sturen hun ploeg persoonlijk aan en gaan elke opdracht mee het dak op. Larris vormt doorheen het volledige project uw rechtstreekse aanspreekpunt.

- Materialen en technologieën:
Bovendien volgt Larris op de voet de laatste ontwikkelingen op vlak van materiaal en daktechnologieën. U mag dan ook rekenen op een uitmuntende service en een kwaliteitsvol eindresultaat.

Adres: Hoge Mauw 1065, 2370 Arendonk
Telefoonnummer: 0479751770
Stad: Arendonk
Route: Hoge Mauw 1065
Postcode: 2370



op zoek naar gerelateerd: Hendrikx Dakwerken, Hendrickx dakwerken Pelt, Dakwerken Overpelt, Hendrickx platte daken, Dakwerken Turnhout, Dakwerken Arendonk, Dakwerken Genk
Recensies
Levert prima werk, maar je moet geduld hebben. Mijn zoon wacht al een jaar op bekleding gevel.
Reageert gewoon niet. Blijkbaar werk genoeg
Geweldige service! Één telefoontje en binnen 't half uur gedepanneerd na zware stormschade
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid