facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakwerken Franken Stefan bvba

Dakwerken Franken Stefan bvba

Info

Franken Stefan bvba gespecialiseerd in dak-en timmerwerken,platte daken en zinkwerken.

Adres: Venhovenstraat 33, 3670 Meeuwen (Aalburg)
Telefoonnummer: 0032495533208
Stad: Meeuwen
Route: Venhovenstraat 33
Postcode: 3670


Recensies
Niks waartd dank u voor de terechtwijzing,mevr Franken toch een reactie na 4 weken! op communicatief vlak. Minstens 4 x telefonisch en 3 berichten gestuurd en 3 x email gestuurd met foto's van dak. Niks meer terug gehoord. Neemt ook de telefoon niet op als je belt. Franken antwoord totaal niet. En ja, mhr Franken, ik probeer dezelfde dag of de dag nadien terug te bellen als ik niet onmiddellijk kan opnemen Na 4 weken enkel hier uw reactie lezen, lijkt me niet echt de normale gang van zaken, toch? Hopelijk lukt het ook om op normale manier te communiceren, ondanks de drukte bij u, waar wij natuurlijk geen indicatie van kunnen hebben Update: Vandaag dinsdag 04/07 om 2u30am nog steeds geen email ontvangen ondanks de belofte hier dat mhr Franken me maandag 03/07 een email zou sturen.neen, ook niet in de spam Update 2: donderdag 06/07 email ontvangen. Orderboek is vol toch hadden ze in eerste contact foto's gevraagd? en Ann vertelde me dat met deze review te plaatsen het moeilijk zal zijn om een dakwerker te vinden en ik beter mijn tijd zou spenderen aan de zoektocht. Dus opnieuw belerend en nu zelfs dreigend. Het zijn zij die mij tijd hebben gekost. Over hun werk kan ik niet oordelen maar over hun omgang met potentiële klanten krijgen ze van mij een onvoldoende. Je hoeft enkel de andere reviews te lezen om te zien dat ze er niet goed uitkomen o.a. op gebied van communicatie en beloften.
Dakwerkers die er duidelijk hun voeten aan vegen: Plat dak maar half afgewerkt, het lood hing nog over de rand, maar wel hun factuur gestuurd. Het werd pas opgelost na aangetekend schrijven. Onze dakrand werd in de foute kleur geplaatst en dan bleven ze maar discussiëren, zonder resultaat. De druppel: een lek in ons huis dat vermoedelijk van het dak kwam. Meer dan 2 maanden na ons aangetekend schrijven kwamen ze eens kijken, toen we het natuurlijk al lang door een andere partij hadden laten oplossen. Zeker een aanrader als je niks dan miserie wilt!
Als U graag ruzie hebt met uw buren omdat uw dakwerker zijn afval bij de buren dumpt? Of worden zij liever op zondagochtend om 6 uur gewekt door een cirkelzaag,gasbranders,het gooien met ladders,etc.....? Dan is Franken Stefan bvba een echte aanrader! Ook als U graag een dak hebt dat lekt waarvoor ze tot viermaal toe moeten terugkomen om het te hetstellen, dan zijn dit zeker de mensen die U zoekt!
Zeer propere werk en uitstekende vakmanschap en de prijs was ook super . Bedankt Stefan Franken
Niet bereid om oplossingen te zoeken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid