facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dagiuliana

Dagiuliana

Info

Dagiuliana is een Italiaanse delicatessen zaak. Je kan bij ons terecht voor de lekkerste Italiaanse producten, van verse vleeswaren, kazen, pasta tot wijnen, bubbels, likeuren,...We bieden ook mooie geschenkmanden en antipastaschotels aan.

Geschiedenis

We zijn ook open op zondag van 9u30 tot 13.00.
Elke dag nemen we middagpauze van 12u30 tot 14u00.



"Italiaanse delicatessen, uitgebreid assortiment van allerlei lekkere charcuterie, kazen...wijnen, bubbels, grappa’s, pasta’s, en keuze aan typische Italiaanse lekkernijen..."
Adres: Michel Scheperslaan 14, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: +3211525224
Stad: Zolder
Route: Michel Scheperslaan 14
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Geschenkmand Italiaanse specialiteiten, Italiaanse winkel Tessenderlo, Italiaanse charcuterie Hasselt, Da Giuliana Facebook, Italiaanse winkel Diest, Italiaanse supermarkt Limburg, afhaal heusden-zolder, Italiaanse geschenkmanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brood en Banket Meylandt Brood en Banket Meylandt 3 km Lekker brood en de pistolets zijn heerlijk, iedere keer weer een vriendelijke bedieni...
De Kippenwinkel bvba De Kippenwinkel bvba 4 km Bestelling gedaan .en maar de helft gekregen niet fijn als je een feestje hebt
Recensies
Hele fijne zaak met verse italiaanse delicatessen, veel keuze. Giuliana is een zeer lieve dame en zeer behulpzaam, ze heeft me goede tips gegeven over soorten vlees en pasta! Dag erna terug gegaan voor verse aranchini, deze waren absoluut heerlijk! Een echte aanrader!
Zeer behulpzaam en veel keuze, ideaal voor de typische Italiaanse lekkernijen te halen of voor een lekkere geschenkmand samen te stellen, alles word met liefde ingepakt.
Zeer vriendelijke bediening met professionele uitleg over Italiaanse voeding.
Super vriendelijk, super lekker!!! Echt Italiaanse sfeer.
De beste Italiaanse producten met vriendelijke uitbaters.
Top vriendelijk suzy weet wat lekker is
Heel gezellig, Italiaans winkeltje waar je alles kan krijgen, van koffie over pasta en olijfolie tot groenteconserven, verschillende dranken en vers bereidde gerechten. Heel sympathieke uitbaatster ook.
Na 19 jaar in Ierland te hebben gewoond ben ik DOLblij dat ik deze fantastische zaak in de buurt heb! Eindelijk weer Mortedella die flinter dun gesneden is!! Gorgonzola Dolce direkt van de kaas schijf en zelfs de lekkerste Guanciale!! I'm in heaven!!
Top winkel voor Italiaanse producten. Is niet de goedkoopste maar wel de allerlekkerste. Dus wil je kwaliteit, goed advies en een zekrr geslaagd feestje, dan zijn fe producten van Da Giuliana een perfecte start.
Heel lekkere zelfgemaakte schotels. Heel vriendelijk. Kleine winkel maar heel aangename sfeer. Je voelt je er welkom.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dagiuliana met het openbaar vervoer


Zolder Kruispunt 30 meter
13
22
47
Zolder Kruispunt 30 meter
22
283
47
Zolder Hoekstraat 270 meter
22
283
47
Zolder Hoekstraat 270 meter
13
22
47
Zolder Beekbeemden 390 meter
51

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid