facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dagbesteding 't Huizeken

Dagbesteding 't Huizeken

Info

't Huizeken is een kleinschalig dagbestedingsproject met een eigen winkeltje waar handgemaakte producten verkocht worden.

Geschiedenis

Wie zijn we en wat doen we?

't Huizeken is een kleinschalig dagbestedingsproject, verbonden aan vzw Den Leeuweric.

Mensen met een licht of matig mentale handicap, die niet aan werk geraken in het normale arbeidscircuit kunnen bij ons terecht voor een zinvolle dagbesteding.

Kenmerkend voor onze werking is de beperkte arbeidsdruk, de huiselijke en kameraadschappelijke sfeer en de betrokkenheid van onze deelnemers bij het geheel.

Onze activiteiten kunnen heel algemeen onderverdeeld worden in: houtbewerking (hoofdzakelijk vervaardigen van kaders), crea-activiteiten (hoofdzakelijk kaartjes, doopsuikerverpakking, juwelen en sleutelhangertjes), uitvoeren van huishoudelijke taken en het runnen van een eigen winkeltje.

Deelnemers kunnen naar eigen mogelijkheden en interesses één of meerdere van deze taken op zich nemen. Werken in ’ t Huizeken kan een voltijdse of een deeltijdse bezigheid zijn. Op deze manier kunnen we vanuit een dagelijkse bezetting van ca. 12 deelnemers, globaal een 27-tal mensen bereiken.

’t Huizeken heeft een eigen winkeltje waar al onze handgemaakte producten verkocht worden. Het runnen van dit winkeltje gebeurt door een groepje van deelnemers dat hiervoor opgeleid wordt. Zij helpen u graag verder van maandag tot en met donderdag van 9u30 tot 16u. Op vrijdag is de winkel gesloten.

Adres: Vredestraat 6, 2300 Turnhout
Telefoonnummer: 014435008
Stad: Turnhout
Route: Vredestraat 6
Postcode: 2300


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 16:00
Dinsdag: 09:30 - 16:00
Woensdag: 09:30 - 16:00
Donderdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Waar winkelen in Turnhout, Turnhout van Shoppen, Winkels Le Bon Turnhout, Cadeauwinkel Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kolonisten De Kolonisten 290 meter Uitgebreid gamma, zeer gedreven en vriendelijke uitbater.
Belartisan Turnhout Belartisan Turnhout 751 meter Toffe winkel als je niet weet welk kado te kopen
Oxfam Wereldwinkel Turnhout Oxfam Wereldwinkel Turnhout 1 km Leuke winkel en fijne producten!
Geschenken en spirituele artikelen: 't Rustpuntje Geschenken en spirituele artikelen: 't Rustp... 1 km Ik weet het niet zeker maar ik zoekte op wanneer een kristal nep is en Google zegt da...
Kadosjch Kadosjch 3 km Kadosjch maakt leuke en handige dingen waar je gewoon blij van wordt. Gekke kapstokke...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid