facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DACO - Total Energy Concepts

Info

DACO ontwerpt en installeert totaalconcepten met warmtepompen, zonnesystemen, airco, ventilatie, vloerverwarming, centrale verwarming, sanitair

Geschiedenis

DACO is een koeltechnisch gecertificeerd installatiebedrijf dat zich specifiek richt op energiezuinige en duurzame oplossingen.

Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor uw project. Een rustgevende gedachte maar bovenal ook een belangrijke tijds- en geldbesparing.

Met onze jarenlange ervaring garanderen we u de beste en meest kwalitatieve uitvoering van de werken en dit zowel in de residentiële, commerciële en industriële omgeving.

Zowel als particulier, architect of bouwfirma/projectontwikkelaar kunt u bij DACO perfect terecht voor totaaloplossingen.
Een totaaloplossing kan bestaan uit een combinatie van verschillende componenten zoals o.a. warmtepomp, vloerverwarming, airco, ventilatie, PV panelen, enzovoort.

Wenst u een onderhoud op uw installaties (verwarming, airco, ventilatie,etc) dan kunt u hiervoor uiteraard op ons rekenen.

Tip: wanneer u een woning koopt of verhuurt dan bent u verplicht een EPC af te leveren. Onze energiedeskundigen kunnen dit voor u in orde brengen.

Wij bekijken met plezier uw project.

Adres: Elisabethlaan 10, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 054244881
Stad: Ninove
Route: Elisabethlaan 10
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: DACO Ninove, Davy Cocqueriaux, Daco Tielt, Daco dakwerken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Hamme Elektro Van Hamme Elektro 3 km Top sevice gelevert Snelle bediening De service is gebeurt door Wim De Saeger Echt di...
BN-technieken BN-technieken 4 km Installeren en onderhouden van HVAC&R toepassingen Advies verstrekken in het domein ...
Recensies
Top bedrijf met een uitstekende service. De mensen van DACO denken met je mee. Hun concept van Total energy is erg positief. Ze helpen je van A tot Z met de opbouw van je huis op gebied van sanitair, elektriciteit, energie, verwarming. Op deze manier zijn al deze onderdelen van je huis perfect in balans en op elkaar afgestemd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid