facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAC Malpertuus

DAC Malpertuus

Info

DAC Malpertuus is een Dieren Artsen Centrum met een team van 5 dierenartsen en 6 collega's. Via een zorgzame filosofie, geëngageerde medewerkers binnen een professionele omkadering willen wij optimale diensten bieden voor uw huisdier.



"Consultatie enkel op afspraak. Op werkdagen tussen 19:00-23:00 en op zaterdag tussen 17:00-19:00 alleen bereikbaar voor spoedgevallen."
Adres: Leenstraat 2a, 9070 Heusden, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 210 23 00
Stad: Heusden
Route: Leenstraat 2a
Postcode: 9070


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: AniCura Malpertuus, Dierenkliniek Merelbeke, Malpertuus Reinaert de vos, Malpertuus Geel, Malpertus borsbeek, DAC Heusden, Peter Van den kerckhoven, Malpertuusplein Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les Couleurs de Noir Les Couleurs de Noir 1 km Welcome to the official Les Couleurs de Noir page
Recensies
Aan het ganse team, Bedankt voor de goede zorgen en raad door de jaren heen. Dankzij jullie hebben we nog extra zeven jaren kunnen genieten van Bentley na zijn nierziekte. Maar helaas hebben we gisteren na 14jaar moeten afscheid nemen van Bentley en zachtjes moeten laten inslapen. we zullen hem missen Nogmaals bedankt. Jullie zijn een top team. Met vriendelijke groeten
Warme ontvangst en uiterst hoge expertise van de artsen. Telkens duidelijke uitleg a.d.h.v. voorwerpen en boeken ivm de komende behandeling en kosten. Hun ervaring en enthousiasme neemt heel veel ongerustheid weg. Ook de nazorg en opvolging wordt telkens duidelijk opgevolgd en besproken. Jammer genoeg al een paar keer moeten beroep doen op hun expertises doch ik zou me geen andere praktijk meer wensen. Topteam en topmensen zowel qua expertise als empathie voor jouw situatie.
Wij bevelen dierenkliniek MALPERTUUS aan. Warm onthaal voor mens en dier.Grondig onderzoek. Duidelijke uitleg. Alle apparatuur aanwezig. Begrip voor de angst van de baasjes. Heel vlotte administratie . Wachtdienst in het weekend. Mogelijkheid tot aankoop voeding. Zeer goede opvolging.
Heel goede cardioloog die duidelijk uitleg gaf en zelfs onze dierenarts in ons bijzijn gebeld heeft. We werden door haar ook duidelijk gemaakt welke kosten er waren en in overleg welke we wilden maken. De begeleiding van de balie kon veel beter. Nadat we ingeschreven waren liet men ons nog zonder een woordje verdere informatie waarom we zo lang moesten wachten, aan ons lot over.
Warm onthaal, goede verzorging en duidelijkheid. Kortom: bekwaamheid. Mijn lieve Guusje is jullie dankbaar.
Ben zeer tevreden over dierenkliniek . Goede service, zeer goede uitleg over de ganse lijn . Toppie dokters !
Een vriendelijke ontvangst door iedereen, de chirurg gaf een duidelijke uitleg over welke OP het beste was voor mijn hond, de kostprijs was duidelijk op voorhand vermeld en ook wat er als nazorg nog moest gebeuren. De ziekenhuizen voor mensen kunnen van jullie nog leren ;
Deze mensen, dit team, heeft er reeds meerdere kere voor gezorgd dat onze katers het haalden van ernstige ziektes. Je wordt steeds goed geholpen en geinformeerd. TOPTEAM!!!
Heel goede verzorging en verpleging zeer vriendelijk...met dank van mama,papa van tobyke Naessens %
Super Team, allemaal heel vriendelijk, behulpzaam. Ze hebben al veel voor Kyra gedaan en ben heel tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid