facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daantjes Hoeve

Daantjes Hoeve

Info

Het lekkerste plekje in de Vlaamse Ardennen

Geschiedenis

jarenlang hebben wij gewerkt om de oude hoeve in dit prachtige natuurgebied geschikt te maken als B&B met Table d'hôte. Een B&B met gastronomisch hart. Op deze plek kunt u heerlijk eten, ontspannen, genieten van het landschap en de beschermde natuur met o.a. het zeldzame uilenbos. U kunt hier het leven in de Belgische Ardennen in optima forma beleven.



"Eerlijke en pure keuken, met respect voor het seizoen en markt aanbod met lokale producten"
Adres: Waesberg 23, 9570 Sint-Maria-Lierde
Telefoonnummer: +3255426291
Stad: Sint-Maria-Lierde
Route: Waesberg 23
Postcode: 9570


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 08:00


op zoek naar gerelateerd: Daantjeshoeve menu, B&B Daantjes Hoeve Lierde, Daantjes Hoeve Met Vier in Bed, Daantjeshoeve Tripadvisor, Daantjes Hoeve reserveren, Daantjeshoeve kerstmenu, B en B Lierde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Het Logiement B&B Het Logiement 3 km Warm onthaal, zalig bed en uitgebreid ontbijt! Een aanrader.
Recensies
Leuke en rustige B&B met bovendien een topkeuken! wij hebben echt genoten van de rust en maaltijden. Over de gastvrouw en de gastheer kan ik enkel maar zeggen dat zij "gastvrijheid" hoog in het vaandel dragen. Extra pluspunt is het terras met een prachtig uitzicht, je kan daar rustig turen met een lekker glaasje. Bedankt Robby voor de heerlijke en verse maaltijden, en bedankt Petra voor de ontvangst en gezellige babbels. Wij komen zeker terug! Met vriendelijke en welgemeende groeten, Kurt & martine
Heel lekker en meer dan genoeg gegeten. Hele vriendelijke dame die goed voor ons gezorgd heeft, nuttige uitleg over wat je te eten kreeg. Prijs kwaliteit top! Zeker voor herhaling vatbaar!
Als familie of vrienden uit Engeland op bezoek komen, verblijven ze bij Petra en Robby. Als we iets speciaals en lekkers willen eten, gaan we Robby's kost proeven. Om de Daantjes Hoeve als "buren" te hebben is voor ons een cadeau. Kwalitatief, vriendelijk, super lekker en allemaal in een sfeer dat betekent dat je altijd op je gemak bent. Ook tijdens de lockdown hebben we van Petra en Robby eten besteld om mee te nemen. Dit niet enkel omdat we onze lokale bedrijven willen ondersteunen maar omdat het gewoon enorm lekker is!! Dank u Petra en Robby. We zijn enorm blij dat we jullie in ons buurt hebben. M n M x If you want peace and quiet in a beautiful countryside setting, quality food and service that you can rely on then this is the place for you. The B&B is luxurious, the food is delicious, the people are marvellous and here in the Flemish Ardennes you are in the middle of the most beautiful part of Flanders. With Petra, Robby and their family you can be sure of a wonderful stay. You won't regret it. It's pure quality!
Een plaats waar we al tal van keren zijn terug gekomen . En telkens tevreden huiswaarts gegaan . Dit zegt alles , toch ?
Lieve mensen, lekker eten.. in een prachtige, rustige en groene omgeving!! Waar je mooi kan wandelen en overnachten in één van meest romantische B&B.. dikke xxx Wij gaan zeker terug!!!
Lekker eten, mooie kamers en vriendelijke uitbaters. Ook de omgeving en het uitzicht is heel mooi. Alles was piekfijn in orde. We komen zeker nog eens terug.Kamers: 5/5
Heerlijke gerechten en geniet ervan op het terras met prachtig uitzicht
Super locatie waar men ongelooflijk lekker kan tafelen en waar de bediening gebeurt door de enthousiaste bassin herself ! .
Een toppertje! Echte aanrader! Lekker eten, leuke kamer en ontbijt, niet duur en toch super kwaliteit. Gastvrouw en gastheer zijn heel hartelijk en vriendelijk en je zal niets te kort komen. Het eten en bijhorende wijnen werden overvloedig bijgevuld. Ook zonder probleem rekening gehouden met allergieën.
Fantastische B&B. Warm ontvangst, mooie nette kamer, lekker ontbijt en uitgebreid lekker avondeten in het weekend. Kortom ideale locatie om te logeren en de omgeving te verkennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid