facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DA VINCI CLINIC

DA VINCI CLINIC

Info

De referentie voor dermatologie, esthetische geneeskunde, plastische- en vaatchirurgie

Geschiedenis

- Dermatologie
- Anti-aging en huidverbetering
- Laserbehandelingen
- Esthetische chirurgie
- Permanente make-up
- Overmatig zweten
- Coolsculpting



"Da Vinci Clinic is een “Centrum van Uitmuntendheid” voor ambulante behandelingen op het gebied van Dermatologie / Plastische chirurgie / Esthetische geneeskunde / Lasertherapie / Vaatziekten.Onze kliniek is gespecialiseerd in de modernste behandelingen op het gebied van dermatologie en plastische/esthetische chirurgie. Innovatie wordt gekoppeld aan een streven naar kwaliteit en veiligheid door ervaren medisch specialisten."
Adres: Kempenlaan 36, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 014/610.613
Stad: Beerse
Route: Kempenlaan 36
Postcode: 2340


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Da Vinci Clinic review, Da vinci clinic facebook, Da Vinci robot, Vacature Da Vinci Kliniek, AZ Turnhout dermatologie, HIFU behandeling Turnhout, Clinic Antwerpen, Beste dermatoloog België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Minder stress met mindfulness Minder stress met mindfulness 1 km Mindfulness coaching individueel en in groep
WW Studio at Beerse WW Studio at Beerse 1 km Het nieuwe WW ( voorheen Weight Watchers) staat voor een gezondere levensstijl. Samen...
Atelier Santé Atelier Santé 1 km Super ontvangen en service!
Recensies
Een paar keer langsgeweest én het personeel aan de balie is altijd warm en verwelkomend! Ik wou graag oude littekens weghalen en had wat schrik voor de laser machine, maar Vicky & Sofie hebben mij door het process met veel zorg behandeld! En de littekens zijn daadwerkelijk weg aan het trekken. Ik kom hier zeker nog terug <3
Zelf reeds enkele laserbehandelingen ondergaan tattooremoval en litteken en niks dan lof. Van bij het binnenkomen word je warm door de medische secretaresse aan de balie onthaald waarna een team van artsen, verpleegkundigen en de schoonheidsspecialiste je door de behandelingen loodsen. Alles wordt eerlijk en duidelijk gecommuniceerd. Dit alles in een fijn kader waar de technologie niet stilstaat.
Super tevreden van deze praktijk. ik had eerst een afspraak bij een arts in verband met kleine adertjes op mijn benen. Deze heeft mij zeer goed uitleg gegeven: over de mogelijke behandelingen, kostprijs en te verwachten resultaten. Vervolgens kreeg ik op korte termijn opnieuw een afspraak bij dezelfde arts om de grotere adertjes in te spuiten. Nadien volgden twee sessies van laserbehandeling voor de fijnere adertjes. Ik ben super tevreden van het resultaat en wanneer ik de kostprijs vergelijk met andere klinieken is Da Vinci Clinic zeker niet de duurste... Absoluut een aanrader dus!
"Klein gedeelte van tattoo laten verwijderen". Sessie 1: Totaal verkeerd geïnformeerd wat betreft aantal sessies. Dit bleek uit de info van sessie 2, bij iemand anders. Sessie 2: Duurde welgeteld 5 seconden. Dat is dan 150€ graag... Als je er bij stil staat is dit waanzin eigenlijk. Als ik dit op voorhand had geweten,had ik mij daar zeker nooit laten behandelen. 300€ voor niks,want het resultaat is voorlopig ook 0. Tarieven en prijzen zijn buitenproportioneel hoog. Ook wat andere behandelingen betreft,heb ik de indruk. Het verwijderen van een paar lijntjes van ocharme 4 cm lang zullen mij daar uiteindelijk op zen minst 1050€ kosten,als ik hun moet geloven. Ja wadde! De prijzen aanpassen naargelang de grootte etc zou een veel mooiere service zijn. 2 keer ,maar helaas nooit meer bij deze clinic. Dan maar langer rijden voor veel goedkoper en dezelfde behandeling.
Toen ik enkele jaren geleden een tattoo liet zetten en helemaal niet tevreden was van het resultaat, bleek laser removal mijn enige optie. Met een klein hartje startte ik mijn eerste sessies bij een lokale tattoo shop die het kleurrijke gedrocht wel met een klassieke laser wou behandelen. Drie sessies en tientallen euro's armer was er in de verste verte nog geen resultaat te bespeuren... Heel toevallig kwam ik via via bij Da Vinci Clinic terecht, waar ze sinds enkele jaren de Enlighten in huis hebben. Een vooruitstrevende laser die dmv extreem korte pulsen met een zeer hoog piekvermogen komaf maakt met allerhande tattoo's. En hoewel ik eerlijk gezegd een beetje sceptisch was na mijn avontuur met de klassieke laser, besloot ik toch een kans te wagen. Wat had ik te verliezen? De eerste sessies met de Enlighten Pico voor de vrienden leverden verbluffende resultaten op. De zwarte pigmenten in mijn tattoo verdwenen als sneeuw voor de zon. De andere kleuren daarentegen bleken een pak lastiger. Maar goed, ik wist dat dit gezien de vele kleuren - écht een regenboog was er niets tegen - een project van lange adem zou worden… Dus bleven we vastberaden de behandelingen herhalen en stuurde de verpleegkundige tijdens elke sessie de laser bij, zodat we gericht op de hardnekkige kleuren konden werken. Langzaam maar zeker verdwenen ook de blauw, groen, roze en andere pigmenten. En nu, 10 sessies later, is het eindresultaat opeens héél nabij. Tien sessies dat lijkt veel, maar weet dat een klassieke laser de klus NOOIT had kunnen klaren. Daarbij was mijn tattoo wellicht de grootste uitdaging die ze bij Da Vinci Clinic al over de vloer hebben gehad. Ik ben dus meer dan tevreden over de vooruitgang van afgelopen maanden en raad het iedereen aan die ook maar een sprankeltje spijt heeft van zijn/haar tattoo. Bij Da Vinci Clinic ben je écht in goede handen. En de pijn? Dat viel ook keigoed mee!
Fantastische praktijk. Vriendelijk onthaal en verpleging. Ik had een afspraak voor een algemene huidcontrole. Het nazicht door de arts was erg grondig en professioneel. Er werden ook enkele foto's gemaakt met een zeer gespecialiseerd fototoestel voor een goede opvolging. Ook een zeer mooi interieur en een goede ligging voor mensen die van wat verder komen.
Ik ben gisteren mijn tatoeage gaan laten weglaseren. Ik heb geen enkel resultaat. Nochtans heb ik eerder een tatoeage laten weglaseren bij een andere dermatoloog met al veel resultaat na 1 sessie. Helaas is ze gestopt en werd ik doorverwezen naar Da Vinci Clinic. Wat een teleurstelling! Er is geen enkel verschil. Ik heb 280 euro voor niets betaald. Gelukkig heb ik een andere kliniek gevonden in Mol met de allernieuwste laser waar de tatoeage na de 3 de keer volledig weg is.
Een lange tijd geleden heel fijne spataders laten weglaseren, of dit garandeerden ze toch. In totaal zo'n €800 aan kwijt en het heeft 0,0 geholpen. Er is letterlijk niets veranderd aan de situatie. Wat een geldklopperij..
Met een slecht gevoel naar huis gegaan na de consultatie. Huisarts had me doorverwezen, volgens de dermatoloog zag ik spoken en was er niets aan de hand. Weinig kennis waardoor er hulp moest gevraagd worden ivm pigmentvlek en hun lasers. Ook werd me beloofd om extra informatie mee te geven, maar dat is niet gebeurd. Alles moest snel vooruit gaan binnen en buiten!
Zeer tevreden over de behandelingen o.a. laser die ik bij Da Vinci onderging. Een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een deskundig, behulpzaam, vriendelijk team en resultaat wenst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid