facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Da Marianna

Da Marianna

Info

Gezellig Italiaans restaurant die de Italiaanse keuken naar Kruishoutem geeft gebracht.

Adres: Hoogstraat 42, 9700 Kruishoutem
Telefoonnummer: 09/328.57.29
Stad: Kruishoutem
Route: Hoogstraat 42
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Pizza bestellen Kruishoutem, Il Partigiano, Café Kruishoutem, Pizzeria Oudenaarde, Brunch Kruishoutem, Italiaan Oudenaarde, Restaurant Kruisem
Recensies
Wij werden later bediend dan een koppel die na ons binnenkwam, de ravioli was nie lekker van smaak en dreef in de bouillion, werden een hoop erwten op gegooid en spekjes waarbij minstens 3 spekjes durfde de rest niet meer eten een bot in stak. Personeel kon ook niet glimlachen, gezicht tot op de grond. Ons zien ze hier nooit meer. Het brood was super hard wegens verouderd, niet te eten!
Heel vriendelijk personeel, erg goed gegeten. Ik ben 2 dagen later terug gegaan. Wederom erg lekker gegeten...
Regelrecht schandalig eten! Risotto platgekookt, 0,00 smaak, onverse producten, overtollig vet! Geschifte carbonara, “Pasta gratiné” zo goed als niet gegratineerd…. Cocktails zo goed als geen alcohol er in, maar wel aan de volle prijs… We kunnen nog even doorgaan.
Authentieke Italiaanse keuken,waar geen enkele vraag er een te veel is, zelfs bij 3 personen met 3 totaal andere bestellingen. Bijzonder tevreden omtrent keuken en bediening! Aanrader voor iedereen in de buurt en verder weg!!
Veel keuze uit pizza, pasta,vlees- en visgerechten, allemaal uit de klassieke Italiaanse keuken. Zelfs bij een eenvoudig avondmaal kregen we meteen hapjes, een klein stukje pizza en als afsluiter een limoncello van het huis. Grote porties, en vriendelijke bediening. Echt een positieve verrassing.
Vroeger nooit problemen gehad met afgehaalde bestellingen. Door corona jammer genoeg een tijdje niet kunnen gaan. Afgelopen weekend opnieuw bestelling geplaatst voor afhaling, thuis gekomen en vastgesteld dat we geen spaghetti hadden gekregen maar een lasagne. Direct gebeld met ne zekere Marc, wist toen al dat ze een fout hadden gemaakt en zei doodleuk aan de tel "en nu?" Heb dus speciaal opnieuw half uur moeten rijden op en af voor een omruiling en een "sorry" hebben we zelfs nooit gekregen!! Sorry voor Mariana maar ons zien ze door deze onvriendelijkheid helaas niet meer terug!!
Fabrique italien!!! Niets versés,just diep freezer, en pot sause!!!! Scandall voor Italie
€ 40,5 betaald voor 2 pizza's, die wel erg lekker waren maar dat geld zeker niet waard. Toen ik achter een ticketje vroeg was de kassa plots kapot. Gewoon int zak gezet eigenlijk! Mij zien ze daar nooit meer terug!
Reeds verschillende keren bezocht. Steeds zeer lekker gegeten, zowel pizza , pasta als verse pasta. Vriendelijke bediening met bij de rekening nog een klein degustiefje, toch een uitzondering tegenwoordig. Eerlijke prijs voor de kwaliteit welke je op je bord krijgt.
Vandaag gaan eten bij Da Marianna... ik had al heel de dag zin in pasta! Mits ik zwanger ben en sinds dan redelijk veel niet meer lust dacht ik op safe te spelen en bestelde een pasta bolognese. Helaas was er iets , vooral qua geur dat ik echt niet kon waarderen, ik heb mijn pasta ook niet op gegeten. Het meisje dat de tafel kwam opruimen wist ook totaal niet wat te antwoorden wanneer ik me excuseerde voor het volle bord pasta. Al snel kwam de mama bazin zeer lief en begripvol vragen wat er was en bood onmiddellijk een andere pasta aan... en ik denk dat we allemaal blij waren dat ik deze zeer lekker vond! Het is ongelooflijk knap hoe deze mensen begrip hebben getoond en dit probleem hebben opgelost. En dat zonder ons extra aan te rekenen.Mijn man en ik hebben daar dus wel lekker gegeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid