facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor da Maria

da Maria

Geschiedenis

Artisanale Italiaanse keuken met en zonder gluten.



"Pizza & pasta & zoveel meer met en zonder gluten wij houden ook rekening met andere allergenen, meld dit op voorhand. U kan op ons terras genieten van uw heerlijke pizza,pasta,antipasto,..."
Adres: Randstraat, 2, 3680 Opoeteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089738945
Stad: Opoeteren
Route: Randstraat, 2
Postcode: 3680


Recensies
Super lekkere pizza's en fijne service. Daarnaast worden alle pizza's en pasta's op aanvraag en tegen kleine bijdrage geheel glutenvrij bereid. Mijn diner maatje vond zijn glutenvrije pizza vijf sterren waardig gelukt. :
Wat een ongelofelijke lieve mensen die ook nog eens hele lekkere Italiaanse gerechten maken en voor wie niks te veel is. Ze doen alles voor hun klanten. Het is met een goede reden dat zo'n mooie score kunnen voorleggen.
Heerlijke pizza’s en heeeeeeel vriendelijke bediening. Niets was te veel voor de eigenaren, dit is uniek tegenwoordig. Ook glutenvrije- en vegan gerechten ook pizza’s! verkrijgbaar. Wij komen zeker nog terug.
Heerlijk lekkere pizza's, leuke gastvrouw & gastheer Eten: 5/5
Vriendelijke mensen, fijne sfeer, geweldige pizza’s en leuk terras
Gister heel lekker gegeten bij da Maria. Mijn vriendin heeft glutenallergie en er waren zelfgemaakte glutenvrije pizza's en pasta's voor haar, dat maken we niet vaak mee. Erg gastvrije en goede service, zeker een aanrader!
Overheerlijk! Ook de glutenvrije pizza! Super lekker belegd en overdreven vriendelijke bediening.
Waar moet ik beginnen???! Giuseppe en Maria topmensen, topservice en TOP ETEN!!. Ben je liefhebber van een superlekkere, ECHTE Italiaanse pizza? Dan kan ik u alleen maar zeggen: " Begin naar Da Maria te gaan!"
Heerlijke pizza op mooie locatieEten: 5/5
Mijn zoon en ik hebben coeliakie. Al jaren eten wij lekkere glutenvrije pizza's en pasta van Da Maria. Geweldig blij om zo een geweldige pizzeria zo dicht bij ons te hebben! En het zijn ook nog eens geweldige mensen! Zeer vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid