facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D-Yoga

D-Yoga

Info

Geniet van een yoga sessie in een prachtige omgeving.
Yoga voor iedereen!

Geschiedenis

Welcome to D-Yoga
Vanaf Oktober heten wij u welkom in onze yoga ruimte. Uniek door het prachtige zicht op de vijver, omgeven door een tuin waar de lessen doorgaan bij mooi weer en met één doel: yoga lessen aan te bieden aan een breed publiek in een intieme sfeer waar iedere student kan leren en groeien in de eeuwenoude traditie van yoga.
Na de les kan je in alle rust genieten van een gratis kopje thee of bronwater.

De Studenten.
Studenten van alle leeftijden, achtergronden en levensbeschouwingen vinden hier een plaats om te oefenen; verschillende stijlen passen bij verschillende mensen en daarom zijn de lessen gevarieerd.

De Lessen
Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Iedereen, jong en oud, kan yoga beoefenen. Of je het nu dagelijks doet of éénmaal per week, yoga verrijkt je leven!
De lessen kunnen lichamelijk uitdagend zijn, of juist heel mild.

Geef je op voor een gratis proefles
Om je op te geven voor een gratis proefles stuur je een mail of bel je op werkdagen tijdens kantooruren naar 0473/958 940.
Geef meteen even de datum en lestijd door waarop je mee wilt doen, dan kunnen we direct een plek voor je reserveren.

Zorg dat je ongeveer 15 minuten voor aanvang van de les in de studio aanwezig bent.

Adres: Vossenholstraat 3, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 0473958940
Stad: Zottegem
Route: Vossenholstraat 3
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 18:45 - 20:00
Woensdag: 18:45 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Yoga Zottegem Helios, Zwangerschapsyoga Zottegem, Groepslessen Zottegem, Yoga erwetegem, Yoga Brakel, Via Promessa
Recensies
De beste yogalessen. Ervaren lesgeefster.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor D-Yoga.

Zottegem yogastudio

openingstijden, locatie, vervoer. Vossenholstraat 3 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. D-Yoga adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met D-Yoga. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over D-Yoga delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Via Promessa- op weg naar jezelf Via Promessa- op weg naar jezelf 7 km Els is zeker een aanrader! Ze doet dit met hart, ziel en veel kennis.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid