facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D-Ware

Adres: Leuvensesteenweg 130, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: +3216571928
Stad: Aarschot
Route: Leuvensesteenweg 130
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Excellent computers, Computerwinkel Heist-op-den-Berg, Laptop winkels, Drukkerij Aarschot, Excellent Aarschot
Recensies
Weinig plaatsen waar mensen zo'n duidelijk advies en service geven bij een verkoop. Volhouden zou ik zeggen! Groeten van een nieuwe tevreden klant!
Vlotte bediening met kennis van zaken.
Tot nu goed maar wij hebben onze laptop nog niet nog afgehaald en de rest zullen wij dan zien, anders laat later iets weten tot dan Smets - Menten.
Vriendelijk, altijd behulpzaam, helpt je altijd verder, en doe herstel van alle soorten pc's, laptop's, tablets, enz. Vanaf mijn eerste pc ben ik in deze winkel geweest en ga er nog altijd. Ik ben al altijd goed geholpen. Doe zo verder, D-Ware!!!
In 2011 men eerste notebook gekocht toen het nog Fashion Computers was. Zijn nog steeds dezelfde mensen. Nu voor het eerst teruggekeerd omdat hij aan vervanging toe was. Prijs kwaliteit nog steeds even goed als toen! Een gevestigde waarde!
Correct verder geholpen.
Rustige camping, weinig luxe, mega groot zwembad. Mei-juni
De draad van de lader was stuk, en ik vroeg om te testen of het dat was. Ik moest mijn laptop daar laten, want ze hadden geen tijd. 5 minuten later kom ik terug, want ik wil elders gaan. Ze zijn al aan het testen in de achterkamer, kan ik mijn paswoord geven zodat ze kunnen zien.of de laptop laadt. Ik zeg dat ze de laptop moeten brengen, ik geef het paswoord zelf wel in. Ik krijg mijn laptop terug en mag vertrekken, ze willen niet meer testen. Ik ga bij de buren, DTC computers. Daar wordt prompt voor mijn ogen getest, zonder enig paswoord. In 5 minuten heb ik een nieuwe lader. Boodschap: ga bij DTC als je goede en snelle service wil.
Steeds al goed geholpen geweest. Zowel voor een groot of klein probleem, zelfs voor gewoon wat raad. Héél vriendelijk personeel ... Top zaak
Voor de eerste keer binnengegaan voor het afhalen van een pakje winkel was me niet gekend. Een dag later men pc binnengebracht voor nazicht. Een dag later kon ik deze hersteld terughalen. Vriendelijk personeel. Top Service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid