facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor d' Ouwe Smisse

d' Ouwe Smisse

Info

restaurant - tea-room

Adres: Kloosterstraat 43, 9750 Huise, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 383 66 51
Stad: Huise
Route: Kloosterstraat 43
Postcode: 9750



op zoek naar gerelateerd: De Zwaan Wannegem, Restaurant Lozer, D Ouwe Smisse menu, D Ouwe Smisse tripadvisor, Restaurant Kruisem, D oude Smisse, Restaurant Mullem, Restaurant Ouwegem
Recensies
4x menu gevraagd, 2x 3 gangen en 2x 4 gangen. Na navraag bij chef kon dat, maar met tegenzin. Onvriendelijk personeel, moest alles aan de chef gaan vragen en was nogal kort en bot in hun antwoorden. 1 Bavet a Point gevraagd en 1 Bavet bien cuit gevraagd, kok zie nee moet voor iedereen gelijk zijn dus geen bien cuit, wijn van de kaart van 2018 gevraagd, geopende fles van 2019 gekregen en toen we dit bij het proeven bemerkten en hen daarop wezen was het commentaar van personeel was dat die van 2018 op was en nu dus 2019 was. Wel de prijs van 2018 vanop de kaart moeten betalen . Iemand ons 4 heeft chocolade allergie en na terug vraag aan de chef kon dit vervangen worden door een sorbet evenwel met veel tegenzin volgens het personeel. Hier zien ze ons niet terug. Philip
We waren heel aangenaam verrast, sfeervol en gezellig kader, hartelijke ontvangst, prachtige gezette tafels en vriendelijke bediening. De gerechten waren van hoogstaande kwaliteit, je ziet en voelt dat hier met passie gewerkt wordt... Voor iemand die graag culinair verwend wordt is dit zeker en vast een aanrader ! Kortom gewoonweg top!
We hebben in D'Ouwe Smisse het 60-jarig huwelijksjubileum van mijn schoonouders gevierd. Na een hartelijke ontvangst en aperitief met hapjes op het zonnige terras mochten we in een apart zaaltje aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. We werden de hele namiddag bediend door een zeer vriendelijke jongedame. Ons kleinzoontje van anderhalf jaar was ook van de partij. We hadden bij vorige gelegenheden al ervaren dat de uitbaters zeer attent zijn voor wat betreft de 'noden' van zo'n dreumes en dat was ook nu weer het geval. Tenslotte valt nog op te merken dat dit restaurant in een zeer mooie omgeving ligt, ideaal om een mooie wandeling af te sluiten met een lekkere maaltijd bij D'Ouwe Smisse.
Heel aangename culinaire ervaring, de menu was uiterst verfijnd met verrassende smaken. Ook een mooi plekje met het terras.
Zeer vriendelijk gastvrouw! Je voelt je thuis!
Is goed voor eens snel te passeren. Je mag nog het duurste programma nemen, de wagen is nooit mooi proper. Ligt ook aan de steeds een andere persoon die de voorbereiding doet, zijn nooit professionals.
Zeer onvriendelijke bazin. Kwamen met groep van 16 man en kregen opmerkingen omdat we vroegen of het mogelijk was om in de schaduw te zitten. Tevens was de reactie van de bazin helemaal misplaatst. We waren op voorhand gekomen om alles af te spreken, maar op het moment van het etentje was er amper rekening gehouden met hetgeen we afgesproken hadden. Hier komen we niet meer na deze ervaring! Op personeel en eten niets aan te merken.
D'ouwe Smisse is een zeer gezellig restaurant waar je heerlijk kan gaan eten. Wij starten telkens met een apero bord in plaats van een voorgerecht te kiezen. Er wordt hierbij een zeer ruim aanbod gegeven. Er wordt ruim voldoende tijd gegeven om op deze manier aangenaam te aperitieven. Ook het hoofdgerecht is telkens zeer smakelijk. Het zijn fijne gerechten waarvan de portie toch zeker voldoende groot is. De kaart is misschien niet zeer uitgebreid maar wel divers en telkens heerlijk klaargemaakt. Ook de suggestiebordjes moet je zeker in de gaten houden. Vaak is het mogelijk om Rib Eye te vragen die telkens ook heel lekker is. Over de desserts is eigelijk ook weinig negatiefs te zeggen. Kortom, dit restaurant kan ik zeker aanraden! Dit zowel voor gezinnen als koppels.
Mooi en gezellig kader! Maar zeeeeeeer lange wachttijden! 3uur lang voor een 3-gangen menuutje. Geen amuse gekregenbij suggestiemenu. Bediening meer dan onderbemand, wat de algemene kwaliteit teniet doet. Gastvrouw zeer onvriendelijk en ongeïnteresseerd.
We kwamen hier voor de tweede maal dineren en opnieuw was het een super aangename ervaring. Zeer lekkere gerechten, mooi opgediend en uitstekende geselecteerde wijnen. Ideaal restaurant om in een gezellige sfeer, op een rustige manier te genieten van verfijnde gerechten. Wij komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid