facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'Oude Maalderij

D'Oude Maalderij

Info

We try to design and improve our recipes in order to create artisanal Belgian craft beers.
Dare to taste, learn to enjoy!

Adres: ardooisestraat 130, 8870 Emelgem
Telefoonnummer: 0032486693034
Stad: Emelgem
Route: ardooisestraat 130
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: The Mash Izegem, Café Emelgem, Farang bier, Restaurant Emelgem, Qantelaar bier, Oude Maalderij Eke menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mandeldaele Mandeldaele 2 km Naar een verjaardagsfeestje in het gezellige zaaltje. Bediening was snel, vriendelijk...
Recensies
Gastvrije toko met erg goed eten en top bieren. De uitbater snapt wat die maakt en verkoopt. Ik kom met gemak hier voor uit Den Haag naar Izegem. Aanrader!
Inbev free zone! Leuke en verassende bieren op de kaart, gepresenteerd door de eigenzinnige brouwer. Interieur is fantastisch! Terras buiten zeer versteend, zou wat groener en gezelliger ingericht kunnen worden. Desniettemin leuke stop!
Gezellige kroeg, leuk om eens te bezoeken, kan hier ook een snack eten, zeker een aanrader.
Super toffe zaak , Het eten is top op grootmoeders wijze, uitbaters jef en liesbet zijn toffe leuke mensen
Lekker gegeten en het lokale bier "stoffoasje"viel in de smaak.
Als je een goed café/ estaminet wilt bezoeken, dan is dit DE plaats om te bezoeken. Variëteit van keuze van drank, eten, spelletjes en als je je wat verveelt hangen er oneindig veel attributen rond je hangen. Van Glazen tot mariabeelden tot oude kruiken,..... Ik kan het niet benoemen wat er daar allemaal hangt. Over de kaart is er enorm veel te zeggen. De eigenaar brouwt ook zelf bier en die zijn het proeven meer dan waard. Telkens we daar langsgaan verwonderd het me telkens weer en ben ik daarna altijd aangenaam verrast.
Super goed optreden voor St Patricks dat
Een aanrader voor elke bierliefhebber. Een zeer interessant aanbod aan eigen bieren waaronder enkele pareltjes! en bieren van elders. Het interieur is met veel passie ingericht. De brouwer / toogmeester heeft een aanstekend enthousiasme en geeft met plezier meer uitleg over de biertjes.
Lekkere keuken, niet uitgebreid maar dat is ook nergens voor nodig. Lekkere bieren. Stofasie geniet momenteel mijn voorkeur. Een smakelijke Tripel.
Brouwerij met lekkere bieren . Super kader om te degusteren. Zeker een bezoek waard ....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid