facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D O M I N O M O D E L

D O M I N O M O D E L

Info

www.domino.be



"De nummer 1 in de modelbouw van België"
Adres: Bellestraat 55, 8954 Westouter, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Westouter
Route: Bellestraat 55
Postcode: 8954



op zoek naar gerelateerd: domino modelbouw belgie, domino west outer, spotmodel, der sockelshop, modelbouw winkel ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B E L K I T S B E L K I T S 16 meter www.belkits.be www.belkits.com
Vie Fleurie Vie Fleurie 131 meter Super mooi assortiment , vriendelijk , gewoon dik in orde
Recensies
uitstekende webshop voor modelbouw. Groot assortiment, nette prijzen en snelle verzending. Belangrijker nog: goede en vriendelijke klantenservice. Mijn favoriete webwinkel wat modelbouw betreft.
Is niet echt modelbouw maar kant en klaar auto's en motors. Bouwdozen enkel voor kinderen en niets degelijk op echt modelbouw niveau. De winkel mikt op volledig andere dingen zoal sigaren en drank en dus te weinig op modelbouw.kant en klaar kan je overal kopen en is de omweg naar deze winkel zeker de moeite niet.
Een waar paradijs voor de liefhebbers van rum , whiskey en gin . Vooral de tasting bar achteraan is een toegevoegde waarde daar je meer dan een 800 tal van de flessen die ze verkopen kan proeven tegen een kleine prijs. Ook de Cubaanse en andere sigaren kan je er benuttigen terwijl je je rum of de whiskey proeft in een gezellige rokersruimte in de bar . Een goed uitgewerkt concept.
Liefhebber van lekkere degustieven? Dan zit je hier goed. Aan te raden is ook de tasting 'meenemen' naar huis: bestel je samples en je kan perfect verschillende smaken thuis ontdekken. In de bar zelf is het uitzicht een enorme troef.
Nemen de tijd en geven goede info zeer tevreden.
Service is goed en ruime aanbieding van artikelen.
Wat een keus. Van modelbouw weet ik niet veel. Maar van Whiskey wel e.e.a. een hele goede winkel met mooie en verrassende whiskey. Een aanrader om wat leuke verrassingen te vinden.
Jammer dat er dat moment alleen Franstalige medewerkers waren. Wel vriendelijk en behulpzaam
Ruime keuze aan plastic modelbouwkits en benodigdheden, jammer dat het zo ver is
vriendelijk en behulpzaam personeel .mooie en veel keuze in modelbouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid