facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dînette

Dînette

Info

Dînette est un espace accueillant, un café kid friendly à l'atmosphère bienveillante et unique, un lieu de rencontre et d'échange ou chacun peut venir se détendre, manger un bout, retrouver des amis.



"Dînette est un espace accueillant, un café kid friendly à l’atmosphère bienveillante et unique, un lieu de rencontre et d’échange où chacun peut venir se détendre, manger un bout, retrouver des amis.C'est un lieu imaginé pour vous et vos enfants, jeunes parents solo ou en couple. Idéal pour vos moments de temps libre ou de travail nomade, Dînette est aussi un espace pour votre famille et vos amis, avec ou sans enfants."
Adres:
Stad: Brussels


Recensies
Zeer leuke zaak, perfect voor jonge kinderen!
Ideale plek om koffie te drinken met kleine kinderen mee. Lieve medewerkers ook.
Erg vriendelijk. Geschikt voor baby's en kinderen. Verse natuurlijke producten een beetje prijzig maar heerlijk. Ik vond de babyschommel in het sanitair toilet erg leuk!
Super gaaf buggycafé. Warm welkom, speelruimte voor kinderen mini's en ouder. Buitenterras op zonnige dagen. Maaltijdopties voor baby's en kinderen
Leuke plek maar uiterst onaangenaam welkom vergezeld van minachtende blikken. We zouden een leuke familietijd moeten hebben, maar de serveersters zijn respectloos voor de wens. Erger nog, ik onderschrijf de oude opmerkingen die met de vinger wijzen naar hun grove manier van praten met kinderen... Ik ben getuige en ik ben verontwaardigd. Ik zal niet terugkeren en ik raad af om deze plek te bezoeken. Schaamte !
GEMIDDELD. Ruimte die potentieel heeft en super geschikt is voor kinderen, maar service niet erg vriendelijk en kwaliteit van eten niet geweldig. Ik zal niet teruggaan. Jammer want het concept is echt geweldig.
Geweldig concept, erg mooi en goed ingericht maar slechte ontvangst. Ik was blij om eerder te komen, maar zeer slechte communicatie van een van de managers. Ik zal niet terugkomen.
Verschillende minpunten voor dit - erg coole concept - café 1 super duur - veel te duur voor hun te kleine en droge cakes 2 teleurstellende koffiekwaliteit voor de prijs 3 alleen zelfbediening aan de bar En tot slot, maar zeker het belangrijkste: ze zeggen dat ze eten voor kinderen aanbieden, dus er is geen picknick. Dat zou geen probleem zijn, als hun aanbod maar breed zou zijn en zou bestaan ​​uit verschillende dingen voor verschillende kinderbehoeften. Helaas is dat niet het geval... Wat mij overkwam was het volgende: ik probeerde een banaan te voeren aan mijn 7 maanden oude baby led doen en slechts één ding op dat moment en de vrouw was niet zo vriendelijk om me te vertellen dat ze dat niet toestaan. Toen ik geen problemen zei en vroeg om een ​​banaan van haar te kopen, zodat mijn baby geen honger zou blijven, zei ze dat ze alleen compot met appel hadden wat op dat moment niet oké was voor mijn baby! Dus uiteindelijk voedde ik niet mijn kleine baby helemaal! Ik zou er niets over zeggen als ik niet al € 15 heb uitgegeven voor 2 taarten en cappuccino's dus ik probeerde de ruimte niet gratis te gebruiken of iets dergelijks... het is echt teleurstellend en echt jammer omdat de kinderen gebied is leuk, maar dat is het enige leuke aan die plek.
Waarschijnlijk een van de beste plekken voor gezinnen in Brussel. Alles is op maat gemaakt voor gezinnen met kleine kinderen. Ze hebben een speeltuin, veel boeken en eten voor peuters. Het eten was goed. Ze hebben een high-end koffiezetapparaat. We waren erg blij. Sterk aanbevolen plek.
Trendy kindvriendelijk adres dat net is geopend. Leuke speelruimte met een "hut" hoge kamer die de kleintjes zal bekoren. Het ontwerp van de plek is verbluffend en alles is geschikt voor kinderen: hoge stoelen, kleedruimte, lage gootsteen, kleine handdoeken, enz. Wat zelfgemaakt gebak, wat suggesties voor de lunch. Een goed adres om met je kinderen te komen ontbijten of chillen op een doordeweekse middag. De service loopt nog binnen maar over een paar dagen/weken moet alles er weer bovenop zijn. Het past in mijn top adres geschikt voor kinderen in Brussel! Om snel te ontdekken :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid