facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D-Lightz

D-Lightz

Info

Tel. Showroom: 089 73 85 12
E-Mail Showroom: [email protected]



"Verlichting voor de particulier en professionele gebruiker"
Adres: Hasseltweg 220, 3600 Genk
Telefoonnummer: 0032(0)89 73 85 12
Stad: Genk
Route: Hasseltweg 220
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: Massive verlichting Hasselt, D Lightz reviews, d-light kassa, Verlichting Genk, Verlichting Hasselt Kuringersteenweg, Lichtplan genk, Delta Light, Herent licht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aksent Verlichting Aksent Verlichting 3 km Bij Aksent Verlichting vindt u designverlichting van zowel Belgische als internationa...
Recensies
Ik heb tijdens de maand september 2022 een led-bar besteld bij D-Lightz voor een bedrag van 1289,79 Euro. Na betaling van een voorschot 644,89 Euro is er mij toen een leveringstermijn van 6 weken beloofd. Na 8 weken zonder enig nieuws heb ik dan maar telefonisch contact opgenomen waar dan beloofd is om tegen het einde van de volgende week te leveren, blijkbaar zaten ze me teveel zieke werknemers. Uiteraard geen levering de week nadien en krijg je steeds “eind volgende week” als antwoord, dit tot en met november 2022 waarna de mails onbeantwoord blijven. Dan maar persoonlijk naar de winkel om verhaal te halen en ofwel de levering ofwel het voorschot terug te vragen. In de winkel zelf kreeg ik dan te horen dat ik het “eind volgende week” mocht afhalen zo niet het voorschot teruggegeven zou worden. De week nadien was de winkel blijkbaar gesloten wegens vakantie. Een zeer rare manier van omgaan met klanten om het nog licht uit te drukken. Ondertussen ben ik in een zaak waar ze blijkbaar wel kunnen leveren een andere oplossing gaan halen, daar je verlichting koopt omdat je het nodig hebt, en ik kan geen 6 maanden in het donker werken. Op 13 januari 2023 krijg ik dan een email om te laten weten dat “van ons magazijn dat het armatuur eindelijk op weg is vanuit de productie”. We zijn ondertussen eind februari en zoals gewoonlijk, geen levering en onbeantwoorde emails. Je zou denken dat, wanneer je een led-bar van bijna 1300 euro gaat bestellen dat je menswaardig behandeld zal worden en dat dit een aangename ervaring zou zijn. Niets is minder waar bij D-Lightz, het is een nachtmerrie! Blijkbaar vinden ze het normaal bij D-Lights om de klanten een hoog voorschot te laten betalen om nadien niets te leveren. Je koopt geen verlichting om deze binnen een jaar deze te krijgen als je die alsnog ooit geleverd krijgt? Ik voel mij in ieder geval opgelicht, en zal klacht neerleggen. Ik hoop via deze weg toch andere potentiële slachtoffers van dit soort praktijken te waarschuwen. Spijtig genoeg heb ik de zaak niet eerst door google gejaagd want dan zou ik gelijkaardige verhalen ontdekt hebben bij Test aankoop en op andere sites.
Heel slechte service. Komen afspraken niet na. Beloven steeds dingen die ze niet kunnen waarmaken. Hebben een half jaar moeten wachten op het grootste deel van onze bestelling.
Eind Maart 6 spotjes besteld en betaald, begin April binnen gingen zijn. Eind April nog niks gehoord dus eens gemaild, dan gingen ze met 2 weken binnen zijn. Half Mei nog eens gemaild, dan gingen ze weer met 2 weken binnen zijn. Ondertussen zijn we 4 maanden verder, is er nog geen enkel spoor van m’n spotjes te vinden en wordt er op mails ook niet meer geantwoord.
Komen hun afspraken voor hulp bij installatie niet na. Beloven terug te bellen maar we hebben nog steeds niets vernomen we zijn een maand verder. We hebben dan uiteindelijk de installatie zelf gedaan en vastgesteld dat de gekochte lampen voor in het railsysteem wel goed licht geven maar dat de behuizing van povere kwaliteit is. Als je service na verkoop wil moet je bij deze zaak niet zijn.
Na betaling voorschot maanden aan het lijntje gehouden. Dan eindelijk komen plaatsen. Nu wachten we alweer maanden op vervanging armaturen onder garantie. Erbarmelijke service! Zaakvoerder houdt ons gewoon aan het lijntje.. En nog steeds geen reactie na 1 jaar, mails worden niet beantwoord.. uitvluchten dat er geen personeel is om armaturen te komen vervangen. Ik zal het anders stellen.. er valt niets meer te verdienen aan ons, dus worden we maar niet geholpen..
Zeer tevreden over de manier van werken en duidelijke uitleg die we kregen. Geen kosten om een eerste lichtplan te laten opstellen, mooie verlichting en na bevestiging ook nog een plaatsbezoek gekregen om even te checken of het allemaal zoals op het plan zou kunnen. Wij kijken uit naar de levering!
Weinig interesse in nieuwe klanten. Geen feedback/opvolging.
Vriendelijke bediening en advies .Prachtige moderne verlichting. Zeer tevreden met de geboden hulp en raadgevingen.
Komen afspraken niet na. Vermijden dus.
Ondanks dat er 2 verkopers aanwezig zijn, worden we niet verder geholpen. Zelfs geen goedendag, jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid