facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Délifrance

Délifrance
Adres: Turnhoutsebaan 5 Shop 62 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 353 96 58
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Huisnummer: Shop 62
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 09:00-20:00
Dinsdag: 09:00-20:00
Woensdag: 09:00-20:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: delifrance menukaart, delifrance rotterdam, delifrance vestigingen, delifrance ridderkerk, delifrance ontbijt, delifrance bestellen, delifrance nederland, delifrance amersfoort
Recensies
De broodjes waren lekker, de lokatie zeer ondermaats. Een ongezellige smalle pijp in een onopvallend hoekje van het Wijnegem shoppingcentrum met sfeerloze koude verlichting. Jammer, een gemiste kans. Ga eens kijken bij Délifrance in Waasland Shopping Centrum hoe een broodjeszaak met aanzien zich hoort te presenteren.
Donkere ongezellige locatie. Wat kleur in de zaak zou al iets doen. Broodje tonijn was van bedenkelijke kwaliteit. Het broodje nog ca va maar vieze tonijn. Meer dan de helft weggesmeten. Tafels waren ook niet proper en bij het verlaten van de zaak ook geen enkel woord. Never again.
Oud en niet zo hygiënisch ,vooral waar het eten wordt in bewaard. Misschien toch eens tijd voor een controle want kan niet gezond zijn zo. Ook jammer van de dame die er werkt. Totaal niet vriendelijk, tot letterlijk onbeleefd. Heel jammer.
Vies eten erg onhygiënisch interieur,en het personeel erg onvriendelijk. Absoluut GEEN aanrader
Echt een SUPER lekker broodje, maar toen ik een panimix kaas vroeg verwachte ik een panini met kaas helaas. Maar het broodje dat ik kreeg was super!
Hoe kan jij eten maken met vieze handen!? Eerst geld aanrekenen bij de vorige klant en dan zonder niks broodje smeren. Echt degoutant.
Vuile zaak, zure bediening!!! Glimlachen doet pijn denk ik, ik heb er nochtans niemand Zenne mond al van weten scheuren.
Deze zaak is er eentje van vertrouwen. Op de middag hier lekker eten
Heel lekker, goede prijzen.
Niet klantvriendelijk, vies en veel achterstallig onderhoud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid