facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Délices du Liban

Délices du Liban

Info

Cuisine libanaise-traiteur-petite restauration

Geschiedenis

Chez nous vous pouvez découvrir la cuisine libanaise traditionnelle.
Notre Grande variété: Mézé,Grillades, Desserts et Sandwiches vous fera voyager parmi milles saveurs autant délicieuse que surprenante.
Nous avons le plaisir de vous accueillir pour découvrir notre grand choix de plats à déguster sur place ou à emporter.

Adres: Rue De Heembeek 282, 1120 Neder-over-Heembeek
Telefoonnummer: 32489000910
Stad: Neder-over-Heembeek
Route: Rue De Heembeek 282
Postcode: 1120



op zoek naar gerelateerd: Grill Land brussel
Recensies
Superlekker en vers, uitzonderlijk vriendelijke bediening, goed geprijsd. De beste takeaway Libanees die ik in Brussel al ontdekte!
Top ! koude mezze voor 20 personen - lekker, fris, goede afspraken, correcte levering
Super lekker Libanees eten! Vriendelijke bediening bij afhaal, propere zaak en mooie toog. Will come again!
Super lekker eten. Ontzettend vriendelijke mensen. Zeer erg aan te bevelen. Eén minpuntje. In de winter wel wat koud om er ter plaatse te eten.
Heel lekker prima prijs kwaliteit verhouding
Bestelling voor moussaka geplaatst en we kregen kleine potjes met enkel aubergine, tomatensaus en kikkererwten. Zeer misleidend.
We bestelden veganistische koude mezze voor 40 personen. Iedereen hield van het eten. Het was vers en erg lekker! Ze leverden op tijd en zelfs bestellen op korte termijn was mogelijk! Prijs viel ook erg mee!
1e mening Elke keer genieten we ervan. We bestellen en het komt snel aan en bovendien wordt het goed geserveerd! 2e mening. We aten daar en zoals altijd aten we heel goed.
Voor mij is het naast kwaliteit/prijs de beste Libanese in Brussel. De producten zijn vers, lekker en de porties royaal! .
Ik was aangenaam verrast door deze plek. Het ziet er niet uit, maar ik ga graag terug. De gerechten zijn goed verzorgd, vol van smaak en vers! De beheerder is vriendelijk en gaat meteen met je in gesprek. We hadden zelfs recht op een "geschenk" dessert. Ik raad aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid