facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D&L Vastgoed

D&L Vastgoed

Info

Een persoonlijk vastgoedkantoor dat gerund wordt door Lynn Van Keymeulen, erkend makelaar en sinds 2005 actief in de vastgoedmarkt. D&L Vastgoed biedt u persoonlijke aandacht, betrokkenheid, inzet en deskundigheid om uw woning succesvol te verkopen.

Geschiedenis

Na drie generaties ervaring in het beroep kruisten elkaars wegen zich op de schoolbanken om een BIV-nummer te bekomen. Vanaf dit moment is een band ontstaan die de hartsvriendinnen nooit meer zal scheiden. Omdat ze hun vak met ernst en hartstocht uitvoeren, is de beslissing genomen om mekaar op beroepvlak de hand te reiken.

De eerste nieuwe stappen werden gezet. Een nieuw bedrijf werd opgericht. D&L vastgoed kent zijn bestaan.

Een vaste waarde tussen de vele bestaande makelaars. Met een jarenlange ervaring in verkoop, vehuur en privatief beheer maakt D&L vastgoed het verschil.

Zoekt u iemand die uw eigendom ter harte neemt, twijfel dan niet.
Bij D&L vastgoed bent u aan het juiste adres!

Adres: Kapellei 21, 2980 Sint-Antonius, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0032/32384883
Stad: Sint-Antonius
Route: Kapellei 21
Postcode: 2980


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Immo kantoor Zoersel, Immo VDL, Gelijkvloers te huur Sint Antonius, Heylen Vastgoed, Immo Rupelstreek, Handelspand te huur Sint-Antonius, Huva Immo, Immo Noord-Antwerpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid