facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Déjeuner sur l'herbe rouge

Déjeuner sur l'herbe rouge

Info

Kom wandelen en genieten van een heerlijke picknick in een uitzonderlijk kader .
Bekijk ons jaarprogramma voor de themawandelingen . Andere data's in overleg .

Geschiedenis

Zin in een mooie leerrijke wandeling met gids gevolgd door een heerlijke picknick op onze mooie locatie . Geen zin om te wandelen en enkel te picknikken en ondertussen te genieten van een uitzonderlijk vergezicht dat kan . Bestel ten laatste tegen vrijdag je mand voor 6 tot 20 personen en tegen de zondagmiddag staat ze klaar . Voor prijzen en speciale wensen ( vegetarisch , glutenvrij of feestelijk ) bel ons op 0496/104931 of 0498/864356 of mail naar [email protected] of op de facebookpagina déjeuner sur l'herbe rouge .
Begeleide wandelingen met uitleg over de fauna en flora , ontbijten , brunchen , huur van onze locatie , ecologisch beplantingsadvies en privé gidsbeurten . Voor data's bekijk ons jaarprogramma ander data's in overleg .

Adres: Rodebergstraat 28, 8954 Westouter, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32498864356
Stad: Westouter
Route: Rodebergstraat 28
Postcode: 8954



op zoek naar gerelateerd: Les Herbes rouges, dejeuner sur l'herbe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid