facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'Ieteren Auto

Info

Bienvenue dans l’univers #DreamDriver de D’Ieteren.

Welkom in de wereld van #DreamDriver van D’Ieteren.

Geschiedenis

Et si l’envie et l’ambition étaient plus importantes que le nombre de diplômes ? Et si on engageait les gens pour leurs rêves et leurs projets plutôt que pour ceux de l’entreprise ? Et si la vraie richesse d’une société était ses collaborateurs et non l’argent ?

Bienvenue dans l’univers #DreamDriver de D’Ieteren.


Wat als goesting en ambitie hebben belangrijker was dan het aantal diploma’s? Wat als mensen een job kregen omwille van hùn dromen en plannen, en niet die van het bedrijf? En wat als het ware kapitaal van een onderneming niet het geld was, maar de medewerkers?

Welkom in de wereld van #DreamDriver van D’Ieteren.



"D’Ieteren D’Ieteren est un acteur clé dans les changements de société liés à votre mobilité. Dans un monde en pleine mutation, nous préparons l’avenir. La mobilité de demain, nous la voulons fluide et durable pour tous. D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn."
Adres: s.a. D'Ieteren n.v.. rue du Mail, 50, 1050 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: 02 536 51 11
Stad: Brussels
Route: s.a. D'Ieteren n.v.. rue du Mail, 50
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: D ieteren Mail, D ieteren Lease, D ieteren tweedehands, d'ieteren merken, D ieteren Lease Audi, D ieteren Lease contact, d'ieteren contact, d'ieteren audi
Recensies
Service trekt op niks. Cupra besteld april 2022 leveringsdatum 10 oktober 2022... ondertussen al van kastje naar de muur gestuurd geweest maar niemand die mij kan vertellen wanneer ze nog maar zullen beginnen met de productie van mijn cupra formentor.
Heel interessant, je wordt er door de hele historie van D'Ieteren geloodst. Vanaf onstaan tot wat ze nu tot stand hebben gebracht. Dus van houten wielen tot wat ze nu zijn. Er is op die manier ook een machtige verzameling van oldtimers te bekijken ook in historische volgorde en een paar uitzonderingen.
Voor een onderneming die één van de grootste standen uitbaatte op het Autosalon 2023 is de weerspiegeling hiervan in de praktijk zeer negatief. Een bijna ogenlijk onbereikbare klantenservice, waar efficiëntie en effectiviteit geen hoogdagen vieren. Hier neem ik graag de tijd voor om een negatieve aanbeveling voor uit te typen.
Vriendelijke mensen, goed ontvangen. Hier vindt alle info betreffende hun wagens en onderandere de Microlino een must.
Sturen mysterieuze aangetekende brieven zonder aanleiding, antwoorden wekenlang niet op vragen, en weigeren u degelijk te helpen.
Zelfs met afspraak moet je 1u wachten. Er is maar 1 persoon aanwezig en de persoon met wie de afspraak is gemaakt is er niet. UPDATE: de wagen die ik heb besteld voor leasing wordt niet op tijd geleverd. Het probleem waarom het niet wordt geleverd is iets wat ze al 2 weken lang wisten maar gewoon niet op tijd zijn beginnen oplossen. Het is een softwareprobleem dus vrij eenvoudig oplosbaar door een reboot of herinstallatie van de software. UPDATE 2: de 2de en dus uitgestelde leveringsdatum wordt ook niet gehaald. Het softwareprobleem is nog steeds niet opgelost. Volgens de verkoper hebben ze er niet op tijd naar gekeken. Ik krijg een vervangingswagen, maar een vervangingswagen zonder trekhaak zoals ik had besteld.. Vakantie in het water.. Mijn advies: ga naar een andere leasing provider/garage. Dieteren heeft zijn zaken intern niet op orde en is totaal onbetrouwbaar. Ik zit nu vast want ik heb al een aanbetaling gedaan, maak niet dezelfde fout als ik.
3 jaar geleden kocht ik een Skoda Octavia. Ik kreeg bij de auto een financiering aangeboden, op 3 jaar en 0% interest. Denkt iemand dat D'Ieteren verwittigt wanneer de financiering voorbij is? Of bedankt voor het correct betalen? Niks van dat alles! U weze gewaarschuwd! U krijgt een financiering, maar eigenlijk is dit gewoon een doorlopende opdracht die u tekent! Er staat dus geen einddatum op! Indien u de betalingen niet zelf stop zet, blijven zij het geld gewoon van uw rekening halen! Bandietenstreken! Dus u bent gewaarschuwd!
Service is ondermaats. Nieuwe auto mankeert na 3 maanden. 7 weken en verschillende herstelpogingen verder, maar doen niks aan de garantie en bieden enkel een vrij nutteloze voucher van een waarde die eerder overkomt als een misplaatste grap. Van deze groep kopen wij in ieder geval nooit meer.
Grooootste oplichters die er zijn!!! Nooit bij hun gaan ze zijn onprofessioneel en helpen je niet. Grootste spijt van mijn leven dat ik mij bij hun heb aangesloten. !!
Heel slechte service wanneer zij je auto terugroepen voor productiefout. Nooit nog een wagen van hen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor D'Ieteren Auto.

Brussels automobielfabrikant

openingstijden, locatie, vervoer. s.a. D'Ieteren n.v.. rue du Mail, 50 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. D'Ieteren Auto adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met D'Ieteren Auto. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over D'Ieteren Auto delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D'Ieteren Car Centers D'Ieteren Car Centers 45 meter 15 Concessions à votre service dans la région de Bruxelles Capitale
ACEA ACEA 3 km Vertaald door Google DAT kantoor Origineel ACEA Office
Ets Abouzeid Ets Abouzeid 3 km Vertaald door Google Snelle en tijdige service Origineel Service rapide et a temps
StyleCenrer StyleCenrer 4 km Prima hotel wat niet te duur is. Parkeergelegenheid onder het hotel wat wel iets wat ...
Audi Brussels Audi Brussels 4 km Audi Brussels is an Audi manufacturing plant located in Vorst/Forest, Belgium, a muni...
WABCO WABCO 4 km Compressor vervangen van touareg , maar bij demontage een voorgevormde luchtleiding v...
Ibrahimfan1 Ibrahimfan1 5 km Ibrahimfan1
Renault Trucks Belgium & Luxembourg Renault Trucks Belgium & Luxembourg 7 km Scania is veel beter !
Volvo Trucks Belgium Volvo Trucks Belgium 7 km Mooi kantoor, aardig personeel
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid