facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'Haese/Chris

"Staat u voor een dichte deur en bent u uw sleutel verloren? Bel dan snel met de 24/7 service slotenmakers-dienst van Slotenmaker Chris Groot-Aalst in Aalst. Ook voor het openen van uw wagen of voor dupliceren autosleutel kunt u altijd bij ons terecht. In onze winkel verzorgen wij de verkoop van sloten met kwaliteit en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kunt u bij ons uw autosleutel laten maken, een reservesleutel laten maken en binnen 1 à 2 uur uw gedupliceerde nummerplaat ophalen. Heeft u nood aan een slotenmaker weekend of ‘s avonds? Wij komen direct langs voor herstelling of vervanging van sloten. Tenslotte bent u ook welkom voor de verkoop en plaatsing van safes en brandkasten."
Adres: Kattenbroekstraat 10 , Moorsel (aalst) 9310, BE
Telefoonnummer: 053 75 05 66
Stad: Moorsel (aalst)
Route: Kattenbroekstraat 10
Postcode: 9310


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Biesen/Alfons Van Biesen/Alfons 432 meter
De Smet/Peter De Smet/Peter 661 meter "Grondwerken en Buiten aanleg , alle putten , rioleringswerken"
De Neef Filip De Neef Filip 874 meter
Gert Van Der Borght Gert Van Der Borght 1 km afspraken werden niet nagekomen, dak is niet correct gelegd, schuifraam werd scheef ...
Redant/Luc Redant/Luc 2 km Super bediening steeds paraat
Recensies
Voordeur slot haperde ..moest volledig vervangen worden met nog enkele verborgen extraatjes van werk eraan , 1telefoontje en Zelfde dag nog geholpen .. fantastische service , super vriendelijk. Snel en budgetvriendelijk .. fantastisch dat er vakmensen zijn waar klantentevredenheid op nummer 1 staat .. dank u wel hiervoor Chris
Vriendelijke man, snelle service. Chris kent zijn vak. We hadden geblokkeerd slot achterdeur. Andere firma zag het niet zitten om achterdeur te openen en boorde dan maar onnodig slot voordeur open om ons binnen te laten. Chris had die op kwartiertje geopend en heeft nieuwe meerpuntssluiting gemonteerd.
Autosleutel in kofferbak vergeten, daar bovenop vond ik ook mijn reservesleutel niet meer! Dankzij Chris deur snel terug opengekregen. Bedank voor deze snelle service op een zondag.
Slotenmaker Chris heeft het oude slot vervangen van mijn zaak, en volledig beveiligd. Vakwerk en klasse, eerlijke prijzen. Doe zo verder Chris!!!
Wij hadden een zeer oud slot dat niet veilig was. Chris wist hier meteen een goede oplosing voor waardoor we nu wel een 'veilige' voordeur hebben. Dit alles binnen dezelfde dag en voor een schappelijke prijs.
Ongelooflijk, moest 5 sleutels laten bijmaken. Thuis omgeweest en een half uurtje later terug thuis bezorgd. Als dat geen service is. Bedankt Chris.
Vrijdagavond nog geholpen want schuifdeur ging niet meer open. Heel goede service, snel, vriendelijk, betrouwbaar, en betaalbaar!
Snel betrouwbaar, wel wat duur voor nog geen 5 min werk. Werkt wel efficiënt En woont in groot Aalst
Ik eerst het kalf uitgehangen en mijn sleutels binnen laten liggen maar dankzij Chris direct na 1 telefoontje in de namiddag en een gratis rit naar huis met hem de deur in een wip open . Perfecte service. Bedankt Chris.
komt snel, werkt efficiënt is vriendelijk en vraagt eerlijke prijs...een aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid