facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'Haenens Verlichting

Adres: 24 Rue Predikherenstraat , Bruges 8000, BE
Telefoonnummer: 050 33 07 07
Stad: Bruges
Route: 24 Rue Predikherenstraat
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: Groothandel verlichting Brugge, Massive Verlichting Brugge, Verlichting Brugge Torhoutsesteenweg, Verlichting winkel Brugge, Lichtpunt brugge, Massive verlichting winkels, Predikherenstraat 24 Brugge, Verlichting winkels België
Recensies
Super geweldig onthaal gehad, rondleiding en bespreking van onze plannen, mooie voorstellen en ongelooflijk vriendelijk en geduldig personeel, extra dank aan Vicky
D´Haenen Verlichting is een echte aanrader! Als je echt geen raad weet voor je lichten , kan je ook lichtadvies krijgen . Ook in de winkel heb je wel 4 verdiepingen met allemaal lichten , waar de mensen u ook helpen met de juiste keuze te maken . Tevreden klant Piet Van Renterghem
Winkel heeft goede en mooie verlichtingsarmaturen. Veel stock en goed ingedeeld. Winkel oogt mooi en verzorgd. Medewerkers een voor een heel vriendelijk en behulpzaam. Geen enkele vraag is hen teveel. Zeker aanrader om te bezoeken.
Wat een slechte service. De gouden lepel stak niet ver genoeg uit mijn gat dat ze zichtbaar was dus de algemene klantvriendelijkheid was ver te zoeken. Voor de verkoper die wanneer wij passeerden commentaar had op de klederdracht, niet iedereen gaat in een maatpak een lamp gaan kopen, laat staan van iemand die nog de beleefdheid niet had zijn commentaar voor zich te houden.
Voor mij heel SIMPEL. Gewoon TOP van Vicky, zij weet echt waarover het gaat. Wij twijfelden al maanden voor verlichting in ons nieuw appartement, maar zij heeft ons enorm geholpen door haar KENNIS. Haar vader moest dringend weg en vroeg te wachten tot Vicky vrij was............heb ik dan ook gedaan, en met resultaat. Gewoon prachtige zaak!!!
Perfecte winkel. Heel grote keuze aan verlichting en spiegels. Zalig om eens te gaan kijken.
Superieure zaak met een enorme keuze aan verlichting zowel klassiek als modern, klein meubilair in de antieke of moderne stijl, glazen dressoirs, lampadaires, bureau secrétaires ed. Fantastische service door de meest vriendelijke en bekwame vakmensen. Ik ben er reeds klant sedert de tweede helft van de jaren 60! Een absolute aanrader!
Wij waren op zoek naar verlichting voor onze nieuwbouw. Heel goed geholpen door Johan! Denkt goed mee en stelde zelf dingen voor die mooi zouden staan in onze stijl. Probleempje gehad met de spots maar ook dit zonder problemen opgelost. Heel goede service, ik zou er zeker opnieuw gaan. Enige minpuntje is dat er geen parkeerplaatsen zijn voor de klanten.
Voor een nieuwbouw, verbouwing of project kan je best een lichtstudie laten maken voor de aanvang van de elektriciteitswerken. Licht is heel belangrijk en bepaalt in grote mate de sfeer in een ruimte. Een goede verlichting is tevens functioneel, sfeervol en energievriendelijk. Hun ervaren lichtarchitecten werken samen met u een plan uit dat voor lange tijd zal voldoen aan uw lichtbehoeften, steeds rekening houdend met uw smaak, bouwstijl en budget.zij zorgen  voor een volledig technisch dossier en technische ondersteuning van de elektricien en architect. Een lichtstudie gebeurt steeds na afspraak. U kan hun contacteren indien u meer wenst te weten over de werkwijze en specifieke voorwaarden van dit type lichtstudie, of over het deskundige verlichtingsadvies van hun lichtadviseurs.
Op een correcte wijze geholpen door het vriendelijke personeel.Ruime keuze aan verlichting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid