facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Décor'moi

Info

Un mariage, des fiançailles, un baptême, un anniversaire? Décor'moi transforme vos rêves en décors!!! N'hésitez surtout pas à nous contacter!



"Agence de décoration événementielle, nous créons la décoration dont vous avez rêvé.Embellir chacun de vos événements du plus petit au plus grand tel est notre mission"
Adres: Driekastanjelaarsstraat, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 0484819257
Stad: Grimbergen
Route: Driekastanjelaarsstraat
Postcode: 1850


Recensies
Ik belde decor moi voor mijn bruidsschat en ik was erg onder de indruk van haar werk. Zij en haar team zijn attent en zeer nauwgezet in hun werk. Ze hebben mijn tuin naar wens kunnen omtoveren tot een magische ruimte.Helaas heb ik niet veel foto's om de details van hun werk te laten zien, maar ik zal je het hele ding laten zien foto bijgevoegd. Ik raad 100% aan
Positieve punten: ze zijn vriendelijk, beleefd, attent Verbeterpunten: hun organisatie voor het opnemen van bestellingen. Voor een evenement in juni, een doop van een jongetje, heb ik sinds maart contact met ze opgenomen en... onmogelijk om tot op de bodem uit te zoeken. Wat ik wilde: gemoedsrust hebben en de organisatie van de onderscheiding toevertrouwen aan een professional om aan iets anders te denken... helaas sta ik onder een Damocles-zwaard: ze antwoorden niet. Zal het evenement mislukt zijn? Of ik zal er mee te maken krijgen. Ik zal niet nalaten deze mening aan te passen aan de evolutie van de situatie. Ik hoop oprecht dat ze ons zullen bewijzen dat we niet verkeerd waren om een ​​beroep op hen te doen.
Ik raad het absoluut niet aan! Belooft om de offerte te sturen zowel mevrouw als meneer.... Ik wacht nog steeds, en het is niet omdat ik ze heb gebeld of een sms heb gestuurd om ze eraan te herinneren dat ik het nog steeds niet had ontvangen. Nadat ik achter hen aan was gerend en geen reactie kreeg, moest ik van binnenhuisarchitect veranderen .... niet professioneel en niet serieus ...
De beste op zijn gebied in heel België. Ik raad het je ten zeerste aan. Een persoon die er helemaal voor gaat alsof het zijn eigen feestje is. Nooit teleurgesteld. Een geweldige hit
Ze saboteerde de bruiloft van mijn zusje. De kamer zou vrijdagmiddag worden versierd. Ze liet mijn zus de hele dag wachten zonder te komen. Op de dag van de bruiloft maakte ze iedereen aan het lachen door elke keer dat we binnen 1 uur aankomen te zeggen en nooit te komen. De tuin voor de ceremonie was nooit versierd. Ze heeft nooit de boeketten met bloemen voor de bruid en de bruidsmeisjes meegebracht. We waren 3 uur te laat voor de ceremonie en het was tijdens de ceremonie dat ze de centerpieces plaatsten... TOTAAL gebrek aan ernst en gebrek aan respect ZAKEN OM TE VERMIJDEN!
Zeer slechte klantenservice. Ik heb vaak geprobeerd contact met ze op te nemen, maar ze hebben nooit gereageerd op mijn oproepen, berichten en e-mails. Op een dag had mijn vriendin een afspraak met hen, maar ze kwamen niet opdagen en ze lieten haar nooit iets weten. Wij zijn erg teleurgesteld in dit bedrijf.
The best, of the best, decor 'me luistert naar al onze verlangens en wensen, ze realiseert met veel smaak en goede ideeën de bruiloft van jullie dromen, haar persoonlijke touch is gewoon geweldig, je kunt haar vertrouwen, ze zal je verrassen , ze is super professioneel en super in de details, slechts één adres DECOR' MOI zeker!!!!!
Bedankt Greta voor je vriendelijkheid en je professionaliteit. De decoraties die je maakt voor onze evenementen zijn altijd perfect en onze gasten stonden versteld!!
Dit zijn de beste om uw avonden en recepties te verfraaien. Dit is de excellentie die je nodig hebt.
Onverslaanbaar, onverslaanbaar! We gaan nooit tot het einde van verrassingen met hen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid