facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D'Achtste Zaligheid

D'Achtste Zaligheid

Info

Brasserie
Feestzaal
Restaurant
Ruime parking
Seizoensgebonden
Gezellig terras
Romantisch kader
Fietsers
Oplaadpunt elektrische fietsen
Gezellige bar



"Brasserie - Feestzaal"
Adres: poederleese weg, 2275 Lille (België)
Telefoonnummer: 014882889
Stad: Lille
Route: poederleese weg
Postcode: 2275



op zoek naar gerelateerd: De Cuberdon, Restaurant Wechelderzande, Taverne Lille België, Brasserie Lille, France, Ontbijt Lille, Brouwketel Lille Facebook, Brasserie Wechelderzande, Brasserie Herentals
Recensies
Vandaag daar gaan eten voorgerecht + hoofd gerecht en desert! Geweldige qualiteit aan service eten en sfeer! Geweldige streek rum leren kennen, Wicked rum, met hinten van caramel en vanille zeker de moeite waard! En de huis cocktail met deze rum was zeer verfrissend zeker nog is voor herhaling vatbaar! Complimenten aan de chef voor het heerlijke eten en aan de geweldige obers voor hun fantastische service! Tis dak geen contant geld meehad of khad ze nog een vette tip gegeven! Parkeren: Parking net naast het establissement!
Met 7 aan tafel om 17u30, 5 # gerechten kon niet, zelfs met koude gerechten erbij kwam er geen toegeving.1 persoon heeft eten gekregen om 18u deze bestelde een voorgerecht maar vroeg om dit als hoofdgerecht te krijgen en dat werd geweigerd .De rest van ons gezelschap kreeg hun eten om 18u40. 2 personen konden niet eten waar ze zin in hadden. 1p moest zelfs alleen eten! Schandalig! Dan hebben we de patron aangesproken die ons geen vreemde is. Zijn reactie was gewoon bot, arrogant, allesbehalve klantvriendelijk. WIJ moesten maar respect tonen voor de keuken!!!! Even schetsen: zaak zat helemaal niet vol, tafel van 15 p die NA ons binnenkwam heeft VOOR ons gegeten, en allemaal tegelijk!!!! Die luxe werd ons niet gegund. Wij hadden een 50jarige te vieren die dag in ons gezelschap en daags voor het etentje hadden we gebeld voor een dessert als verrassing voor de jarige. Zelfs dat hebben we niet gehad... Een verjaardag om nooit te vergeten, maar in een heel slechte herinneringen dan. Wij hadden meer dan 8 frustraties ipv 8 zaligheden.
Afgelopen vrijdag mogen genieten van de service, sfeer en uitstekende eten van de Achtste Zaligheid. De Guy’kes en hun team hebben het goed voor elkaar. Een hapje en drankje vooraf en dan begonnen aan een meer dan smakelijke 4 gangen. Lekker, goed gepresenteerd… een aanrader. Als afsluiting een koffie met een borrel. En daarna toch nog een lekkere Wycked rum om het af te leren.
Snel en vriendelijk bediend. Reservatie 10 minuten op voorhand gemaakt om 20h30! 4 personen op terugweg van Düsseldorf Duitsland. Perfecte steak met frietjes. Ne goeie Trappist erbij. De beste afsluiter voor een vermoeiende dag. Zalig!Eten: 4/5
vanwege mijn pensioen zijn ik en mijn vrouw gaan eten,zeer lekker gegeten,zeer vriendelijk personeel,alles netjes en proper,kortom 100% meegevallen een echte aanrader en dat voor ons vlak bij,proef zeker ook eens de ijscreem om je vingers vanaf te likken.
Onvriendelijke uitbaters, serveersters vergeten vaak dingen te brengen, geen respect naar de gast toe.Eten: 1/5
Wij hebben hier heerlijk gegeten, alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook de bediening was dik in orde, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Misschien tussen de verschillende gangen een beetje teveel tijd tussen, maar dit stoorde me weinig. Ik kan deze plaats aanraden aan iedereen die graag lekker en gezellig tafelt.
Heel vriendelijk personeel Een prima wijntje gedronken Heel lekkere garnaalkroketten als voorgerecht De heek was ok met wel heel lekkere saus Enig minpuntje waren de kroketten Sorbet als afsluiter was ook in orde Voor herhaling vatbaar
Mooie zaak om lekker iets te eten en te drinken. Het ijsje in ons geval was top!
Wij namen het valentijnsmenu, zeer gevarieerd en voor ieders wat wils. Snelle en vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid