facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D.A.S. Belgische Rechtsbijstandsverzekeringsmaat

"Waarom een onafhankelijke rechtsbijstand D.A.S.? Om te kunnen rekenen op een onpartijdige oplossing bij een schadegeval of conflict. Wij helpen u objectief uw belangen verdedigen met de nodige inzet en betrokkenheid, daar komt het op aan.Pourquoi la D.A.S. Protection Juridique indépendante ? Pour pouvoir compter sur une aide objective lors d'un accident ou d'un conflit. Défendre objectivement vos intérêts avec tout notre enthousiasme et notre ardeur est notre tâche"
Adres: Avenue Lloyd George 6 , Brussel 1000, BE
Stad: Brussel
Route: Avenue Lloyd George 6
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Beste rechtsbijstandverzekering België, Wachttijd DAS rechtsbijstand, DAS verzekeringen makelaars, DAS tarieven, DAS verzekeringen contact, DAS België, DAS overzicht polissen, DAS Service Box
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mandy/Benoit Mandy/Benoit 174 meter
BNP Paribas BNP Paribas 226 meter
Excel & Co Excel & Co 627 meter
Lemaigre Vincent Lemaigre Vincent 803 meter Zeer goede makelaar
Dageraad Dageraad 812 meter Ik zou graag 0 sterren willen geven, maar dat kan niet. Mijn kind heeft bijna twee ja...
Real Life Real Life 830 meter
Phenice Phenice 900 meter
Ca-Lbk Blue Tower Louise Ca-Lbk Blue Tower Louise 934 meter Kopieer apparaten geleverd
Bureau Immobilier Pierre de Busschere Bureau Immobilier Pierre de Busschere 964 meter Bedankt voor alles Alexander. Zonder jou was het zo moeilijk geweest en zeker dat ik ...
Excel Brokers Excel Brokers 1 km Vertrouw deze mensen niet! Na een juridisch ongeval, het niet eens zijn met het rappo...
Van Hecke F Van Hecke F 1 km Goede service Vriendelijke werknemers. Soms moet je lang wachten. Goede service en vr...
Nateus Nateus 1 km Niet bereikbaar en beschikken niet eens over een telefoon nummer.
Louiza Louiza 1 km
Recensies
Zeer slechte service en wat een arrogantie aan de telefoon vandaag met een zekere Annick. Op slag mijn aangetekende opzeg verstuurd na een forse prijsstijging uitgebreide polis. Dat telefonisch gesprek met deze Annick was de druppel teveel.
Ja, ik heb dezelfde service van DAS, zeer slecht dat wel. Ik vroeg DAS om een te hoge factuur aan te vechten die ik van een bedrijf kreeg en alles wat DAS te zeggen heeft is dat ik getekend heb. Ik kon niet geloven dat DAS hetzelfde zegt als het bedrijf dat het moest aanvechten. Ik kreeg een factuur met bekende en bewezen leugens. Het bedrijf zet 120 km op de factuur, hoewel het adres van het bedrijf slechts 33 km van mijn huis is en het bedrijf zei dat het een uur duurde om 33 km te rijden dat is niet zakelijk. Als de DAS niet kan argumenteren en het bedrijf kan dwingen om toe te geven dat het heeft gelogen, wat heeft het dan voor zin om de DAS te vragen je te vertegenwoordigen. Ik heb een stuk papier ondertekend met de informatie die er toen op stond en nadat ik de factuur had ontvangen zag ik dat er allerlei dingen aan waren toegevoegd, dingen die vreemd waren en makkelijk te bewijzen. Ik zag dat iemand zei dat het DAS geld kost om zijn klanten te vertegenwoordigen, maar het enige wat DAS hoeft te doen is één of twee vragen stellen en die vraag/vragen zou moeten zijn: "Hoe ver is uw bedrijf van deze specifieke klant verwijderd?" "U zet 120 km op de factuur en een snelle google-zoekopdracht laat zien dat uw bedrijf 33 km van de woning van de klant verwijderd is. Kunt u ons vertellen waarom u 120 km vermeldt? Onderzoek is in mijn geval niet nodig, want bewezen leugens onderzoek je niet. Je onderzoekt alleen iets dat moeilijk te bewijzen is, bijvoorbeeld dat ik gisteravond rundvlees heb gekookt voor het diner. Dat zou onderzoek nodig hebben. Dit heeft geen onderzoek nodig: "Ik sprong uit een vliegtuig dat op grote hoogte over de Zwitserse Alpen vloog en stond op en speelde twee uur later voor het Belgische nationale voetbalteam" Het is waar dat men niet één geval moet gebruiken om DAS te beoordelen, maar DAS moet toegeven dat het zijn bedrijf niet op een positieve manier verkoopt. De service die ik krijg van DAS is niet iets om over op te scheppen of te delen met familie en vrienden. Als mijn hond een geschil heeft met een andere hond, zou ik DAS niet vragen hem te vertegenwoordigen. Ik moet toegeven, dat is erg hard om te zeggen, maar DAS liet me geen andere keuze. Zo denk ik over de service die ik van DAS krijg en ik zou niet liegen voor een bedrijf dat zijn werk slecht doet. Ik zal het niet doen. Wat mij betreft heeft DAS mijn zaak al in de vuilnisbak gegooid zonder zelfs maar contact op te nemen met het bedrijf in kwestie.
Nu reeds 6 jaar werkzaam bij DAS en ongelooflijk blij met m’n traject binnen dit bedrijf! Omringd door leuke collega’s die klaar staan, in een horizontale structuur, zetten we ons dagelijks in om onze klanten zo goed mogelijk ten dienste te zijn. Daarnaast ook al een dossier lopende gehad, dat zeer vlot en professioneel werd opgevolgd, in alle discretie. Doe zo voort en voor degene die komen kijken of DAS een leuke werkgever zou zijn: ja! Kom erbij!
Ik wil DAS bedanken voor de tijd die aan mijn dossier werd besteed en aan de oplossing die er d.m.v. bemiddeling uiteindelijk aan gegeven werd. Toch wou ik nog een woordje zeggen over, wat volgens mij, een verbeterpunt is. In de laatste brief die ik van DAS kreeg en ook op hun website staan 9 doorslaggevende voordelen van DAS, waaronder "goede bereikbaarheid en communicatie staan centraal". Naar mijn mening kan dit toch nog heel wat verbeterd worden, en dan vooral wat betreft "communicatie", want die is er nagenoeg niet. Toch niet zoals ik "communicatie" zie, namelijk als een activiteit waarbij men in verbinding staat met mekaar om te overleggen of om berichten uit te wisselen. Dus een interactie of wisselwerking tussen mensen waarbij op een vraag een antwoord wordt gegeven. En als dat antwoord niet mogelijk is, dat er dan toch tenminste een teken van leven wordt gegeven. Niet alleen ik, maar ook een goede kennis die dezelfde verzekering bij DAS heeft, hebben ondervonden dat er op vragen dikwijls helemaal geen antwoord komt. Zo heb ik in mijn geschil een paar keer aan DAS een vraag gesteld, maar tot nu toe heb ik er nog geen antwoorden op gekregen. Zelfs totaal geen reactie, niets,... Soms duurde het weken vooraleer ik een bericht kreeg, en diende ik telefonisch contact te nemen of een herinneringsmail te sturen, en dan pas werd er gereageerd. Brieven schrijven, zoals vroeger, zou nog sneller gegaan zijn dan dit. Dus denk ik dat er op dat gebied nog wat werk aan de winkel is, tenzij DAS er 8 doorslaggevende voordelen van zou maken i.p.v. 9.
Snelle en professionele opvolging, en het bedrijf biedt zelfs vrijblijvende juridische hulp aan indien het niet volledig gedekt is. DAS heeft zijn normen en waarden op de juiste plaats!
Ondertussen al 2,5 jaar werkzaam bij DAS en wat een contrast met mijn vorige werkgevers! Een bedrijf met amper hiërarchie, waar mensen elkaar helpen en voor elkaar zorgen. Een cultuur waar de teams naar zelfsturing worden begeleid en waar initiatief en fouten maken een opportuniteit zijn om te groeien. Ons motto geldt zowel intern als extern: 'Wij helpen u!' Entre-temps, je travaille à la DAS depuis deux ans et demi et quel contraste avec mes employeurs précédents ! Une entreprise pratiquement sans hiérarchie, où les gens s'entraident et prennent soin les uns des autres. Une culture où les équipes sont guidées vers l'autogestion et où l'initiative et les erreurs sont des occasions de se développer. Notre devise s'applique aussi bien en interne qu'en externe : "Nous vous aidons".
D.A.S willen snel geld vangen maar willen daar niet teveel voor in de plaats doen. Als je teveel mails stuurt zelf al is het voor een informatie, en zelfs als is het voor iets dat niet gedekt is maken ze al een dossier op en tellen ze dit mee als schadegeval. 5 schadegevallen zelfs diegene met gedeeltelijke dekking of vragen voor informatie in 1.5 jaar tijd en je ligt buiten !!! Voor opvolging van de echte schadegevallen zijn er juristen in dienst waarvan er enkele heel goede bij zitten , echter er zijn er ook juristen tussen die liever lui dan moe zijn. De verzekering is heel duur, Meer dan 300 EUR / jaar voor volledige dekking, maar daarboven zijn er nog veel uitzonderingen. Schadegevallen onder de 500 EUR worden meestal niet volledig gedekt. Je hebt dan wel ondersteuning van een jurist, maar achter een advokaat mag je wel fluiten.
Jarenlang dikke premie betaald en als men ze nodig heeft voor een prutser van een zonnepanelen installateur aan te manen zijn werk uit te voeren dan kunnen ze niets doen flut verzekering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid