facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cymbeline Bruxelles

Cymbeline Bruxelles

Info

• Boutique de robe de mariée • cérémonie • accessoires • beauté •



"Entourées d’une équipe pluridisciplinaire de professionnels du mariage, vous serez conseillées – du choix de la robe de mariée à la cérémonie – à chaque étape de l’organisation de votre mariage. Retrouvez chez Cymbeline Bruxelles des robes de mariées bohèmes fluides en dentelle et princesses à volume pour les mariages civils et religieux"
Adres: Chaussée de Bruxelles 14a, 1410 Waterloo (België)
Telefoonnummer: +32496865605
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 14a
Postcode: 1410


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bridal Dream By Aloha Bridal Dream By Aloha 0 meter • Boutique de robes de mariées • cérémonie • accessoires • beauté •
Recensies
Zeer teleurgesteld Een verkoopster neemt de dag voor mijn afspraak om 22.00 uur contact met me op afspraak was bovendien 2 weken van tevoren gemaakt. Het bericht dat mijn afspraak is geannuleerd omdat ze beweert geen bevestiging van mijn afspraak te hebben ontvangen, maar ik had deze op maandag voor zaterdag meegestuurd met mijn selectie. De verkoopster vertelt me ​​dat ze mijn berichten nooit heeft ontvangen en stuurt me de uitleg van de annuleringskosten terug. Ze beschuldigt me er vervolgens van de berichten nooit te hebben verzonden en een screenshot van de berichten te hebben gemaakt die nep zou zijn om de annuleringskosten niet te betalen. Ik ben verontwaardigd over het zeer oncommerciële gedrag Ik raad deze winkel ten zeerste aan
Zeer slechte service. Oneerlijk personeel dat elke verantwoordelijkheid ontkent. Sta erop de jurk meerdere keren op vlekken te controleren voordat je hem uit de showroom haalt, want zodra het geld op hun rekening staat, zullen ze niets meer doen om het probleem op te lossen, maar zullen ze gaan liegen en de hele situatie teruggeven. Ik raad het niet aan !!
Aloha is zeer attent en de plek is ideaal ontworpen om u te helpen uw trouwjurk te vinden in een serene en zeer mooie omgeving. Je ontdekt alles wat belangrijk is op een unieke plek om op D-Day bovenaan te staan: Professionele tips Grote keuze aan jurken Schoonheidsbehandeling Enz .... Aarzel niet langer en maak een afspraak met de eigenaresse van het pand voor een eerste ervaring in haar universum.... zij zal er alles aan doen om van jou de mooiste prinses te maken op je trouwdag.
Aloha wist me naar de perfecte jurk te leiden volgens mijn morfologie en mijn smaak. Ze was zeer attent tijdens mijn aanpassingen en stelde me gerust over mijn rondingen. Allemaal op een charmante en vriendelijke plek. Meer dan blij DE jurk gevonden te hebben! Dankjewel Aloha!
Prachtige boetiek, een discrete setting in volledige privacy met een ruime keuze aan jurken. Onberispelijke service en personeel attent op mijn verwachtingen. Ik voelde me daar erg op mijn gemak om me voor te bereiden op deze prachtige dag.
Eén ster is nog te veel, erg teleurgesteld over het gedrag van de verkoopster en de zeer slechte ontvangst bij het uittrekken van de jurk, niet kunnen kijken alvorens het weg te nemen, ik raad deze winkel ten zeerste af.
Super winkel met een super attente baas die haar vak kent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid