facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cykel Vélomakers

Cykel Vélomakers

Info

Cykel Vélomakers is een "échte" fietsenzaak in Kallo, Beveren-Waas. Voor perfecte service, hoge kwaliteit en goede koffie bent u hier aan het juiste adres

Geschiedenis

-Cykel- Vélomakers is een jonge fietsenzaak gevestigd in Kallo, Beveren-Waas. Ik ben Stefan Van Gijsel, fietsenmaker en zaakvoerder.
De passie terug in de fiets en het fietsen stoppen is mijn doel, mijn passie en kennis zijn mijn middelen. Samen vinden wij uw ideale fiets.



"Cykel Vélomakers is sinds 2014 gevestigd in Kallo, Beveren-Waas. Ik ben Stefan Van Gijsel, fietsenmaker en zaakvoerder.De passie terug in de fiets en het fietsen stoppen is mijn doel, mijn focus ligt bij maatfietsen en op maat montages in samenspraak met de klant.Kwalitatieve herstellingen aan alle fietsen worden hoog in het vaandel gedragen."
Adres: Sint-Pietersstraat 2A, 9120 Kallo, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477305084
Stad: Kallo
Route: Sint-Pietersstraat 2A
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: E bike lokeren, Fietshersteller Lokeren, Cykel facebook
Recensies
De leuke fietstocht begon met een lekke band maar bij cykel konden we prima terecht. Goede service en ontvangst. Prima afgewerkt en fijne babbel inclusief!
Stefan is nen topper! Altijd opnieuw topservice
Krak in zijn vak!
Vlugge en prima service.
Goede stielman.
Hoog professioneel niveau. Ga in details om een ​​goede service aan de klanten te bieden.
Cykel Vélomakers is nu ook dealer van de Brake Protec.
Topservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid