facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cycling Vlaanderen

Cycling Vlaanderen

Info

Lees hier al het nieuws i.v.m. het competitieve en recreatieve wielrennen in Vlaanderen!

Geschiedenis

Cycling Vlaanderen – Kloppend hart van het wielrennen.
Cycling Vlaanderen is de door de Vlaamse overheid erkende federatie die de wielersport promoot in Vlaanderen, en meer in het bijzonder het jeugdwielrennen, het niet-professionele wielrennen en de recreatieve sportbeoefening. Samen met de vele Vlaamse wielerclubs organiseren we wedstrijden en leiden we renners op.



"Cycling Vlaanderen is de officieel erkende en gesubsidieerde federatie voor het wielrennen in Vlaanderen. We zijn er voor iedere fietser: van recreatie, over competitie, tot topsport. En dat in alle disciplines! #KruipInHetWiel"
Adres: Strandlaan 3, 9000 Gent
Telefoonnummer: 093219020
nerednaalv.gnilcyc@ofni
Stad: Gent
Route: Strandlaan 3
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: cycling vlaanderen kalender, cycling vlaanderen antwerpen, mijn cycling vlaanderen, belgian cycling, cycling vlaanderen recreatie, wielerbond oost vlaanderen, wielerbond vlaanderen kalender 2018, wielerbond west vlaanderen
Recensies
Voor de 3% korting te krijgen bij Canyon, waarmee cycling vlaanderen uitpakt, heb je een mail nodig waarin je lidmaatschap wordt bevestigd. Blijkbaar is dit een heel werk, want mail laat al dagen op zich wachten. Als je belt zegt de telefoniste dat ze andere dingen te doen heeft. Zonder dit gedoe had ik de fiets nu al in het bezit.
Dankzij mijn lidmaatschap bij Cycling Vlaanderen kan ik extra gerust de weg op met mijn fiets. Ik ben extra verzekerd, ik kan gebruik maken van de pechverhelping en ik geniet van tal van andere handige voordelen en kortingen. Ook de Cycloo-app is een handige tool! Bij vragen, altijd goed geholpen door het fijne team.
Dé fietsfederatie van Vlaanderen. Sluit je bij hen aan en ondersteun op die manier de verdere uitbouw van de mooie wielersport. Deze organisatie heeft tal van mooie projecten lopen.
Via Kidz on Wheelz maakten onze kinderen kennis met Cycling Vlaanderen. Wat een enthousiast onthaal tijdens het WK in Leuven door de mensen van Cycling Vlaanderen! Dank jullie wel!
Toffe, dynamische federatie met vriendelijk personeel, mooie organisaties en een goeie dienstverlening.
Vriendelijk, vlot en praktisch
Ze zijn aan't verbeteren.
Heel vriendelijk onthaal en goeie koffie!
Goede ontvangst door vriendelijke mensen.
Aangename sfeer en vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid