facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cycles Matagne/Trek Concept Store

Cycles Matagne/Trek Concept Store

Info

Vente, location et réparation de vélos depuis 1907.
Votre TREK Concept Store en Pays de Liège.
Vélos électriques, VTT, VTC, vélos de course, vélos enfants, BMX.

Geschiedenis

Vente et réparation de vélos depuis 1907 - Aywaille Centre
Vélos électriques, VTT, VTC, Course.



"Premier TREK CONCEPT STORE de Belgique. Situé à Aywaille – Remouchamps, en Pays de Liège, nous vous présentons toute la gamme des vélos TREK sur une surface de 600 m² : VTT, vélo de route, vélo électrique, VTT électrique, vélo enfant, VTT enfant, VTT descente, VTT enduro, vélo de triathlon.Venez aussi découvrir dans notre Concept Store tous les accessoires et vêtements de la marque BONTRAGER.Nous vous proposons également un service d'étude posturale Trek Precision Fit.Notre atelier répare et entretient des vélos de toutes marques.Depuis plus de 115 ans et 4 générations de passionés, les Cycles Matagne sont à votre service."
Adres: 21, Avenue de la Porallée, 4920 Aywaille
Telefoonnummer: 043844288
Stad: Aywaille
Route: 21, Avenue de la Porallée
Postcode: 4920


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 12:30

Recensies
Super service. Kabel hydraulische handrem was gebroken. Voor €30 hebben ze het direct gemaakt.
Uitstekende service! Mountainbike kon gemaakt worden terwijl we 10 minuten wachtten.
Zeer slechte ervaring. Ik had een compleet onderhoud gedaan en december 240 €. Na een ontsporing van een ketting ging ik daar terug. En weer een rekening van 239€. Twee nieuwe zenders in 6 maanden. Geen commercieel gebaar van de baas ... erger nog, deze presenteerde een zeer onaangename houding ...
Ik kwam afgelopen vrijdag binnen met een gebroken ketting op mijn fiets, terwijl ik La Redoute reed met een volle wrap op mijn fiets. Ze hebben me veel geholpen. De nieuwe ketting was heel snel gemaakt en bracht me binnen een half uur op reis. Nogmaals bedankt.
Hallo, Ik heb een trek powerfly fs mtb gekocht van een particulier. Deze fiets blokkeerde soms, ik legde dit probleem uit en ze vonden de oplossing voor mij... Nog een grote dank aan Cycles Matagne.
Ik heb net een nieuwe fiets gekocht. Ik heb geprofiteerd van het wijze advies van medewerkers, waaronder de baas. De sterke punten van de fiets die tijdens de verkoop naar voren kwamen, werden bevestigd tijdens mijn eerste uitje. dit is de tweede fiets die ik in deze winkel koop en ik ben zeer tevreden.
Ik heb mijn trekfiets laten nakijken, tweedehands gekocht bij een particulier in de winkel en niets te klagen: doordeweeks afgezet, ik hoor dat we er vanaf maandag mee bezig zijn. Maandag belde een monteur Thomas me op om te vragen of hij het ene of het andere onderdeel kon vervangen en gaf me de prijs hiervan. Als mijn akkoord eenmaal is ontvangen, belt hij me een uur later terug om te zeggen dat het klaar is en dat de fiets teruggenomen kan worden. De factuur is goed gedetailleerd met de lijst met gewijzigde onderdelen en de prijs hiervan. Voor een fiets die al goed heeft gereden en al minstens 2 jaar geen onderhoud heeft gehad, lijkt het mij meer dan redelijk om 104€ te betalen 50€ voor onderhoud + 54€ voor onderdelen. Ik was een beetje sceptisch over de negatieve opmerkingen, maar voor mij is de ervaring positief en ik zal terugkeren :
Bedankt meneer Martagne voor deze probleemoplossing die aan uw schema is toegevoegd, terwijl ik niet eens een van uw vaste klanten ben. Een perfect uitgevoerde klus die mijn einde van het seizoen redt. Ik beveel uw expertise en uw diensten aan alle eigenaren van TREK-fietsen aan. Stephane.
incompetent. Ik wil een bij hem gekochte fiets repareren. De onderdelen zijn zogenaamd niet meer gevonden. Kortom, volgens hem is de fiets goed voor de schroothoop. Ik onderzoek op internet en realiseer me dat deze onderdelen beschikbaar zijn. Ik verfijn mijn onderzoek en vind deze onderdelen bij tienkamp waar ik de vervanging van de versnellingshendels aangeboden krijg voor 70 euro korting inbegrepen de twee handvatten kosten 40 €; Bedankt Matagne voor je service. Ik overwoog een elektrische fiets te kopen, het is duidelijk niet jouw plaats waar ik heen ga.
Om te vermijden, om te vluchten! Zeer onaangenaam en te kwader trouw baas die niet kan erkennen dat hij ongelijk had, het is de schuld van de klant, alles is toch de schuld van de klant, showroom die naar sigaretten ruikt nou ja, de baas vindt het normaal om binnenshuis te roken… Jammer voor het merk Trek want de fietsen zijn mooi en degelijk. Welkom, totaal onwaardig voor het merk Trek! Er zijn niet zo ver andere winkels die een veel beter welkom bieden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid